Cadavru tinut in casa timp de 6 luni, in asteptarea reinvierii

decembrie 3, 2014

O familie din Canada, cunoscuta pentru respectarea unor puternice convingeri religioase, a provocat un adevarat soc in cadrul comunitatii unde locuia, dupa ce autoritatile au facut publice circumstantele in care a decedat un membru al familiei.

Sotia acestuia, Kaling Wald, in varsta de 50 de ani, a recunoscut ca a pastrat cadavrul lui Peter in locuinta timp de sase luni, in speranta ca, daca se va ruga zilnic, barbatul va reinvia. Corpul neinsufletit a fost tinut intr-un dormitor de la etajul casei sale, acoperit cu doua paturi si cu un fes asezat pe cap. Femeia a lasat in permanenta sistemul de ventilatie pornit, pentru a masca mirosul patrunzator al cadavrului in descompunere.

Conform informatiilor aflate ulterior de autoritati, Peter Wald a decedat in 20 martie anul curent din cauza unei infectii provocate de diabet, la un membru inferior. A refuzat sa solicite ajutor medical, crezand cu tarie ca Dumnezeu il va vindeca. Insa dupa un timp a intrat in coma, stomacul a inceput sa i se umfle si ulterior a decedat.

Cadavrul a fost descoperit sase luni mai tarziu intr-o stare atat de avansata de putrefactie, incat nici nu mai putea fi recunoscut. In locuinta respectiva traiau cinci din cei sase copii ai familiei, plus sapte adulti. Toti se rugau zilnic pentru o minune si sperau ca barbatul sa reinvie.

Avocata femeii a sustinut ca aceasta nu a avut nicio intentie ilegala, singura sa „vina” fiind credinta prea mare in Dumnezeu. Judecatorul care s-a ocupat de caz a fost de aceeasi parere, astfel incat Kaling a fost condamnata la 18 luni de inchisoare cu suspendare si i s-a solicitat urmarea unui tratament de specialitate pentru probleme psihice.

Sursa: New York Post

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro