Cacao produsă în laborator: Boabele ajung la maturitate într-o săptămână

septembrie 13, 2024

Schimbările climatice dăunează pădurilor tropicale unde cresc arborii de cacao, însă iubitorii de ciocolată nu trebuie să se alarmeze. Un start-up din California a reușit să creeze ciocolată în laborator.

Boabele ajung la maturitate într-o săptămână, în loc de şase până la opt luni, cât durează recoltatul tradiţional.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro