Cablare structurata cu preturi per port incepand cu ...

septembrie 16, 2010

Solutiile de cablare structurata oferite de catre GENESYS Systems se adreseaza oricarui tip de companie, indiferent de marimea acesteia, de la mediul de afaceri public si privat la IMM-uri si companii mari, reprezentand o modalitate facila de acces la servicii de calitate si de realizare a proceselor de business.
Accesand oferta GENESYS Systems, companiile interesate isi pot calcula rapid si corect bugetele necesare realizarii de lucrari ce implica cablarea structurata, beneficiaza de implementari realizate de catre personal calificat si specializat, certificat AMP NetConnect, de fiabilitate crescuta a retelelor datorata materialelor utilizate de inalta calitate, si nu in ultimul rand de garantie 25 de ani asupra lucrarii realizate sub certificarea Tyco Electronics.

“Venim in sprijinul clientilor nostri cu o noua oferta de solutii ce are rolul de a facilita activitatea zilnica a acestora, de a optimiza costurile si de a creste profitul companiei ca urmare a externalizarii activitatilor de IT ce necesita personal calificat si specializat pe anumite domenii de competenta. Oferta noastra curenta cuprinde solutii de cablare structurata cu preturi per port incepand cu 30.9 euro, pret care include atat echipamentele pasive cat si manopera lucrarii. GENESYS Systems si-a castigat de-a lungul timpului statutul de lider in furnizarea de solutii de telecomunicatii si a consolidat un portofoliu vast si complet de solutii de cablare optimizate, avand la activ peste 350 de proiecte incheiate cu succes.”, declara Dl. Constantin Ciuperca, Business Development Manager Cabling & Networking GENESYS Systems.

Solutiile de cablare structurata oferite de catre GENESYS Systems vin ca o completare a serviciilor de ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Cablare structurata cu preturi per port incepand cu ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro