business-edu.ro devine revista online de training si educatie de afaceri

Acum, business-edu iti ofera cele mai importante resurse! Fie ca vrei sa te inscrii la eveniment, sau doar sa accesezi resursele site-ului business-edu.ro, iti va oferi continut pe masura, actualizat saptamanal. Citeste cele mai fierbinti Stiri si Editorialul tematic, verifica Agenda pentru cele mai importante seminarii sau afla in sectiunea Evenimente despre conferinte ce nu trebuie ratate. Mai mult, poti citi Articole despre Training, Coaching si Psihologia aplicata in Business si vei avea acces la cele mai pretioase Resurse in domeniu.

Astfel business-edu devine o resursa veritabila pentru traineri si pentru managerii de resurse umane, dar si pentru cei interesati sa isi dezvolte cariera.
Sectiunea agenda a site-ului aduna cursurile si trainingurile deschise. Firmele de training sunt invitate sa isi anunte activitatile. Actualizarea site-ului se poate face zilnic.

Sectiunile de articole au fost concepute pentru a sustine activitatile de training. Articolele sunt scrise de traineri si psihologi si urmaresc cele mai noi tendinte in domeniu.

In plus, Newsletter-ul business-edu este lunar si iti prezinta cele mai proaspete stiri dar si evenimente care vor avea loc in luna respectiva. Nu trebuie sa le ratezi!

business-edu a fost conceput ca o punte de comunicare intre afaceri, educatie si training. Manifestarea ampla ce reuneste firmele furnizoare de traininguri, cursuri si programe MBA are ca scop informarea pietei despre tendintele in training, dezvoltarea in cariera si invatarea in organizatii si se va desfasura pe parcursul a trei zile de expozitie, conferinte si workshopuri.

Evenimentul ce va avea loc in 19-21 septembrie 2006 iti va oferi oportunitati de dezvoltare si networking precum si sansa de a cunoaste si invata de la cei mai buni lideri si specialisti in domeniu. Si anul acesta vor fi invitati traineri cu experienta internationala.