Dulce, dar din ce în ce mai scump în toată Europa, zahărul trage după el prețurile tuturor produselor în care este înglobat. Numai în ultimul an, kilogramul de zahăr s-a scumpit cu 61% în România și a adăugat câteva zeci de procente la toate dulciurile din cofetării. După aproape doi ani de scumpiri continue ale alimentelor, se întrevăd și ieftiniri: de la 1 mai, este anunțată o scădere de 20% a prețul laptelui românesc. Reducerea va fi suportată în egală măsură de retaileri și procesatori, anunță Consiliul Concurenței. Sunt însă voci din industria laptelui care nu sunt acord cu intervenția statului în formarea prețului.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro