Bucharest Fashion Week 2013

Au ramas cinci zile pana la cel mai important eveniment de moda din Romania – Bucharest Fashion Week, ajuns deja la cea de 18-a aniversare. Festivalul de moda va avea loc in perioada 11-13 iunie 2013, la Ambasad’or Events & Leisure (str. Drumul Odaii 34-36, Otopeni). Ora de incepere: 20:00.

Cei mai importanti designeri romani si nume importante din Italia, precum si tineri creatori care s-au impus pe catwalk se vor reuni sub egida FashionTV, in perioada 11-13 iunie, pentru a oferi publicului un spectacol de moda unic, editia actuala urmand a avea cel mai mare numar de colectii ce urmeaza sa fie prezentate, din intreaga istorie a Bucharest Fashion Week.

Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Ștefan Musca, Clara Rotescu, Giada Curti, Nino Lettieri, Luigi Gaglione, Ana Radu, George Hojbota, Nausica, Claudia Rawlings, Galyna Pinzari, Oana Ciclovan, Silvia Terziu, Marina Mansanta, Sushma Patel, Mircea Barbulescu, Sonia Trifan, Andree Salon by Lavinia Lascae, Jai-Dam, Ivy, Tina Arena, Accademia Sitam Lecce, Cristiana Purdescu, Andreea Dogaru, Adriana Agostini, Mineli Boutique, Wonder Lolita by Maria Simion, LouLou by Andreea Turcanu isi vor etala cele mai noi colectii in cadrul Bucharest Fashion Week.

Evenimentul va fi deschis pe 11 iunie, la ora 20:00, de un show unic realizat de designerul Ștefan Musca, el venind direct de la Tokio cu o colectie care a facut furori pe pamant nipon, iar festivalul va fi incheiat pe 13 iunie de spectacolul vestimentar oferit de celebrul Catalin Botezatu. O multime de vedete autohtone se vor numara printre modelele care vor defila pe catwalk pentru cel mai important eveniment de moda al verii lui 2013.

Bucharest Fashion Week va putea fi urmarit, LIVE, pe site-ul www.fashiontvromania.com.

FashionTV Romania si Bucharest Fashion Week va invita asadar marti, miercuri si joi (11, 12 si 13 iunie 2013) pentru a fi alaturi de noi in cele trei seri memorabile dedicate in totalitate modei si modellingului, artei vestimentare si a creatiilor inedite si inspirationale.