Bruxellezul PNL Dan Motreanu, doamna Motreanu și asociații lor nesecuriști | Starea Impostorilor #61

mai 17, 2024

Mai știe cineva cine este lumina liberală care a declarat că democrația nu necesită dezbateri între candidați, ci doar întâlniri cu alegătorii?
Nu, nu-i nimic dacă ați uitat. De aceea suntem noi aici, să dăm un refresh din când în când. Este vorba de Dan Motreanu. Un băiat care de câțiva ani stă pitit în Parlamentul European, îl mai scoate PNL-ul doar pe la ocazii, încercând să ni-l vândă drept partea cinstită, curată și nepesedistă a liberalismului. O vrăjeală, desigur. Veți înțelege unde-i vrăjeala urmărind un nou episod din serialul Starea Impostorilor. Cu Valeriu Nicolae.
___
Starea Impostorilor este un produs independent al Asociației Casa Bună. Dacă vreți să susțineți Starea Impostorilor cu Valeriu Nicolae, vă rugăm să donați către contul: ASOCIAȚIA CASA BUNĂ RO63BTRLRONCRT0566398304 - banii vor fi folosiți în exclusivitate pentru producția și promovarea episoadelor, iar în cazul improbabil al unui profit vor sprijini Grădinița Bună - proiectul de grădiniță pentru 90 de copii din familii foarte sărace care nu ar ajunge niciodată la grădiniță.
Bine-ați venit pe canalul oficial Starea Nației, alături de Dragoș Pătraru & friends.
___
Într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei. Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei, pot contribui serios la însănătoșirea presei.

Nu dăm verdicte, dar vom prezenta faptele. Iar la cum arată ele, de multe ori nici nu mai e nevoie de verdicte.
___
Presa independentă, fără de care o democrație nu poate supraviețui, are nevoie de sprijinul cetățenilor pentru a fi puternică. Jurnalismul nostru este liber de prejudecăți comerciale și nu este influențat de proprietari de trusturi media, politicieni și nici măcar de acționari.

Cum poți susține această fabrică?

Sprijină Starea Nației în fiecare lună: https://www.stareanatiei.ro/sustine sau donează pe Patreon: https://www.patreon.com/user?u=92242417.

Deveniți membru abonat și veți putea urmări emisiunea integrală înaintea tuturor, plus multe alte materiale în exclusivitate: http://bit.ly/YTStareaNatiei

Te așteptăm și în Magazinul Nației: https://www.stareanatiei.ro/magazin/

~ http://bit.ly/Starea-Facebook
~ http://bit.ly/Starea-Instagram
~ http://bit.ly/Starea-Twitch
~ http://bit.ly/SN-magazin
~ http://bit.ly/SN-podcast
~ http://bit.ly/SN-newsletter
~ https://discord.gg/4CfgEqtc

Ne găsești aici pentru sugestii:
~ [email protected]

 

 

Sursa Youtube

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro