Britney Spears folosita pe post de sperietoare de pirati somalezi

octombrie 28, 2013

Britney Spears este asul din maneca, arma secreta atunci cand vine vorba de lupta impotriva piratilor somalezi. Hiturile cantaretei sunt folosite pentru impiedica rapirile si atacurile asupra navelor comerciale care trec prin zonele controlate de pirati.

Conform unui ofiter de marina, hiturile „Oops! I Did It Again” si „Baby one More Time” s-au dovedit a fi cele mai eficiente pentru a-i speria pe pirati. La aceasta concluzie a ajuns o echipa de securitate care, in urma unor teste amanuntite, scrie Metro.co.uk.

Navele care trec prin zonele controlate de piratii somalezi sunt in pericol de a fi sechestrate cu tot cu echipaj si marfa transportata. Pentru eliberare, piratii pretind rascumparari de multe milioane de dolari.

Odata cu aceasta descoperire, navele nu trebuie sa foloseasca armamentul din dotare pentru a se apara de pirati. Este suficient sa aiba niste difuzoare puternice pe care sa le indrepte catre atacatori. Odata ce incep hiturile lui Britney Spears piratii nu mai au curajul sa se apropie.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro