Britney Spears are un nou iubit

La o prima vedere aproape parea ca Britney Spears si sotul ei instrainat s-au impacat.
Potrivit revistei PEOPLE Sambata Spears a fost vazuta plimbandu-se intr-un vapor privat cu un barbat al carui corp frumos , o barba ingrijita , jeansi fulgeratori si batic aduceau cu stilul lui Federline. Dar noul partener al cantaretei este actualul model si actor Isaac Cohen, 25 .
In timpul zilei petrecute pe apa, Spears, in bikini apare ca fiind relaxata si bucuroasa de soarele din California si impartasea ocazional o imbratisare calduroasa cu Cohen . In urmatoarea seara ea si noul ei partener apar in barul Hotelului Whiskey Blue in Westwood, California.
Cohen “nu este un jucator” a spus agentul lui revistei PEOPLE . “El are un suflet mare si o familie buna , si a fost bine crescut. El este un domn.”
El este clar o fata proaspata pe scena sociala a lui Britney, unde barbatii vin si pleaca (la revedere, Paris); tocmai luna trecuta Spears a fost vazuta sarutandu-se cu producatorul muzical J.R.Rotem.
Aparand in 2007 in cam acelasi fel in care a incheiat anul 2006, Spears,25 se misca cu viteza tot inainte: plecand in L.A si ajungand la Sanctuary Camelback Mountain Resort si Spa in Paradise Valley, Ariz unde a stat intr-o camera inchiriata cu 4,000$ pe noapte.
In ceea ce-l priveste pe Cohen, Lane spune ca relatia sa cu Spears a inceput ”recent, in ultima luna”. Lane mai spune despre Cohen ca “nu este doar un baiat dragut”.