Britney Spears a dat nastere unui baiat

Revista PEOPLE a relatat faptul ca Britney Spears a dat nastere unui baiat, miercuri la UCLA Medical Center din Santa Monica. Intr-o declaratie pentru PEOPLE , Spears si sotul ei Kevin Federline au afirmat: “Suntem extaziati sa anuntam nasterea fiului nostru ! Toata lumea este fericita, sanatoasa si o duce minunat. Va multumim pentru dragostea voastra si pentru urarile de bine.” Spears a nascut prin cezariana. Federline a fost impreuna cu ea in sala de nastere. Nici un alt detaliu nu a putut fi imediat disponibil. Cantareata, in varsta de 23 de ani, a anuntat pentru prima data ca este insarcinata in Aprilie , spunand: “A venit in sfarsit momentul sa va impartasim vestile noastre minunate si anume ca asteptam primul nostru copil impreuna.”
Spears si Federline, 27 de ani, s-au casatorit pe 18 septembrie 2004, intr-o ceremonie intima dintr-o casa privata in Studio City, California. In scurt timp dupa eveniment, ea a declarat pentru PEOPLE : “Imi doresc sa fiu o mama tanara. Ne pot vedea in postura de pariniti.”
Pe 6 august, cantareata a sarbatorit iminenta maternitate la casa sa din Malibu, impreuna cu prietenii si familia sa, precum si cu mama si mama vitrega a lui Federline. Acesta este primul copil pentru Britney Spears. Federline mai are doi copii, Kori, 3 ani si Kaleb, 1 an, dintr-o relatie anterioara cu actrita Shar Jackson. (Adela Groza)