BRITISH TELECOM ALEGE ECHIPAMENTELE DE ROUTARE DE LA JUNIPER NETWORKS

mai 25, 2005

Juniper Networks anunta ca platformele de routare din seria E, M si T au fost incluse in gama de solutii care alcatuiesc noul proiect de retea al British Telecom, 21 Century Networks. Tehnologiile Juniper, inclusiv platforma TX Matrix vor fi integrate de compania Lucent Technologies in cadrul arhitecturii proiectului 21CN. Seriile de routere E, M si T oferite de Juniper Networks, impreuna cu echipamentele Siemens vor fi implementate in backbone-ul retelei metropolitane a British Telecom.

British Telecom, cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din Marea Britanie a conceput 21CN pentru a revolutiona infrastructura comunicatiilor nationale care include peste 20 de milioane de consumatori. La nivel global, proiectul 21CN al British Telecom este considerat ca fiind una dintre cele mai avansate si inovative implementari ale unei retele convergente de telecomunicatii si date bazate pe IP. Juniper Networks si celelalte companii care lucreaza la acest proiect de retelistica vor realiza pentru compania British Telecom o retea de mare capacitate si performanta, care sa indeplineasca necesitatile in crestere ale consumatorilor in ceea ce priveste totalitatea serviciilor de voce, date si video.

"Suntem incantati ca platformele noastre de routare au fost alese de British Telecom si suntem nerabdatori sa lucram cu partenerii nostri strategici in vederea realizarii unei retele sigure care sa permita servicii IP de voce, video si date," declara Scott Kriens, presedinte si CEO, Juniper Networks. "Ca membri ai Consiliului de Initiativa in Infranet, British Telecom, Siemens, Lucent Technologies, Juniper Networks si numeroase alte companii impartasesc o viziune comuna asupra Infranetului care combina serviciile Internet cu performanta si securitatea unei retele private in vederea imbunatatirii ofertei catre utilizatorul final."

Platformele de routare din seria E, M si T oferite de Juniper Networks ofera cel mai inalt nivel de performanta, fiabilitate si scalabilitate din industrie permitand furnizorilor de servicii sa ofere servicii performante de voce, video, date si alte servicii avansate prin intermediul unei retele IP/MPLS cu niveluri garantate de performanta si securitate.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro