Britanicii sufera de traume TV

mai 28, 2008

Un nou studiu arata ca britaniciii, in special tinerii, se indragostesc de vedetele de televiziune si sufera traume puternice atunci cand show-ul preferat se termina, dezvaluie metro.co.uk.
Studiul a cuprins 1.586 persoane, a fost comandat de televizunea Tiscali si a avut drept scop identificarea rolului pe care il joaca televiziunea in viata britanicilor.
S-a constatat ca unul din trei britanici (29%) s-a indragostit de un personaj TV. 50% dintre indragostiti aveau varste cuprinse intre 16 si 24 de ani. Tot acestia au fost foarte tristi atunci cand show-ul preferat s-a terminat.
In timp ce femeile cu varste cuprise intre 16 si 24 de ani sunt predispuse la a dezvolta sentimente de iubire pentru personajele TV, barbatii peste 55 de ani nu simt fluturi in stomac atunci cand se uita la televizor.
Studiul a descoperit ca britanicii sunt mari cosumatori de televiziune. Pentru 27% dintre cei intervievati difuzarea show-ului preferat este cel mai important eveniment din saptamana. Totusi cei mai fideli telespectatori raman tinerii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro