Brasovul invadat de dans si muzica pentru 3 zile

3000 de spectatori şi invitaţi în prima zi şi încă pe atâţia în a doua zi a evenimentului ce reuneşte Campionatului Naţional de dans sportiv şi Cupa Braşov vor fi prezenţi în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”, în 3 şi în 4 martie 2007. Fan Dance Club Braşov, Federaţia Română de Dans Sportiv, Centrul Cultural Reduta, Consiliul Judeţean Braşov şi GC consult&events organizeaza cele mai interesante elemente ale acestui eveniment de anvergură în cadrul Conferinţei de Presă din 01 martie 2007, ce va avea loc în sala de conferinţă a Centrului Cultural Reduta, din str. Hirscher nr. 8, Braşov.

Înainte de evenimentul sportiv al acestei perioade, puteti intra în culisele acestuia şi să aflaţi că Sala Sportului se va transforma într-o sală de bal deosebit de interesantă, nu cu doar 2200 de locuri – ca la alte competiţii – ci cu mult mai multe, sau că efectele sonore şi luminoase ale spectacolului vor fi la un nivel superior celor din celelalte ediţii. Dar, cu siguranţă, veţi dori să aflaţi despre cine şi, mai ales, cum se mai dezvoltă ca şi perechi de succes în dansul sportiv românesc.

Despre toate acestea şi multe altele, veti putea afla în cadrul conferinţei de joi, 01 martie 2007. Vor fi prezenţi reprezentanţii organizatorilor, câţiva dintre partenerii şi sponsorii care au sprijinit şi la această ediţie şi, nu în ultimul rând, câţiva dintre sportivii care vor transforma competiţia naţională de dans sportiv într-un spectacol ce merită urmărit.

Invitaţii sau biletele de acces le puteti gasi la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”, in orice zi, între 8:30 şi 16:00.