Bouldering Attitude - concurs eveniment de escalada blocuri

Elibereaza-ti mintea, Elimina constrangerile si Descatuseaza energia alaturi de cei mai tari cataratori din Balcani, pe 9 - 10 iunie in fata TEATRULUI NATIONAL din Capitala, unde va avea loc: Bouldering Attitude' - un eveniment organizat de catre Alpin Club Carpatic Junior cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti - Directia Invatamant.
Evenimentul are drept scop promovarea disciplinelor escaladei si atragerea unui numar cat mai mare de practicanti si simpatizanti ai acestui sport.
In cadrul acestui eveniment se va desfasura si Cupa Balcanica de Escalada Blocuri, organizata impreuna cu Federatia Romana de Alpinism si Escalada, competitia contand totodata si ca etapa in cadrul Campionatului National de Escalada Blocuri 2007.
Evenimentul va cuprinde si o sectiune dedicata copiilor - Cupa Municipala de Escalada Blocuri pentru Copii, care beneficiaza de sprijinul Directiei Municipale pentru Sport.
Nu vor lipsi nici probele speciale: 'No Foot Contest - Catarare in maini' si 'Dynos - Concurs de sarituri'.
Pentru publicul larg, in seara de 9 iunie, va avea loc o proiectie de filme cu specific pe terasa de la Motoare.
Amenajatorul rutelor de concurs va fi Oliver Batar, cunoscut si apreciat in randul cataratorilor din Romania si nu numai, pentru calitatea si ingeniozitatea traseelor pe care le realizeaza.
Regulamentul de concurs va fi conform normelor UIAA, competitia urmand sa se desfasoare in sistemul 'la vedere' (concurentii nu pot vedea in prealabil traseele de concurs si nici nu pot urmari evolutia celorlalti sportivi).
Reprezentantii mass - media nu vor fi nici ei uitati. Special pentru ei va exista o sectiune in cadrul careia isi vor putea incerca fortele pe structura de escalada, sub supravegherea si indrumarea unor persoane specializate.

Taxa de participare la concurs este de 20 RON. Inscrierile se pot face la fata locului.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro