Boss-ul de la Poli ataca dur: Meme e transsexual!

Marian Iancul bosu-ul de la poli il ataca dur pe Meme Stoica printr-un comunicat postat pe site-ul clubului Poli Timisoara.
Comunicat de presa:
Cu privire la emisiunea Recursul Etapei de la Antena 1, din 17 septembrie 2006, dorim sa transmitem urmatorul comunicat, ca o luare de pozitie fata de interventia domnului Dorinel Munteanu, antrenor-jucator la CFR Cluj, si fata de aprecierile domnului Mihai Stoica, manager general al clubului Steaua Bucuresti.
Intotdeauna, trebuie sa fim foarte atenti ce face cu gura Meme Stoica: musca, linge si cateodata mai si vorbeste. Vorbim de o menajera perversa care se introduce in patul stapanului de bunavoie si de cate ori are posibilitatea, in dorinta de a-I satisface placerile si de a fi mentinut in postura de amanta oficiala, statut la care nu va ajunge insa niciodata deoarece s-a prostituat prea mult pe centura fotbalului. Meme Stoica va ramane pe veci sa stearga praful si sa faca curat, sa igienizeze toaletele, acolo unde este acceptat. Acest transsexual nu mai poate pacali pe nimeni, cu atat mai putin pe George Becali, un om pe care viata l-a invatat sa-si fixeze subordonatii, oameni pe care-I domina autoritar. Acest comunicat nu doreste sa aduca jigniri patronului Stelei, suporterilor acestei echipe, jucatorilor si antrenorilor, care merita toata consideratia pentru ce au facut in slujba fotbalului romanesc. Este doar o luare de pozitie fata de acest personaj care, dupa parerea noastra, nu face bine nimanui si cu atat mai putin campioanei Romaniei.
In ceea ce priveste opiniile personale ale dlui Dorinel Munteanu fata de arbitrajul de la partida Poli – CFR Cluj, cum ca ardelenii ar fi fost tocati de arbitri, consideram ca prestatia centralului si a asistentilor a fost una echilibrata si compensatorie.
Marian Alexandru Iancu
Presedinte al FCU Poli Timisoara
(www.poliaektimisoara.ro)
Referitor la acest comunicat Meme Stoica a raspuns pe site-ul oficial al gruparii din ghencea:

Referitor la comunicatul de presa postat, luni 18 septembrie 2006, pe site-ul oficial al clubului Poli AEK Timisoara, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, face urmatoarea precizare:
„N-am crezut ca va exista un atac atat de murdar incat sa raman fara replica dar m-am inselat. Raspunzand la asemenea jigniri as cobori prea mult”.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro