Bonus fără depunere vs. bonus la prima depunere în cazino – care sunt diferențele?

Dacă ești novice în cazino, probabil există numeroase elemente de noutate pe care începi să le descoperi odată ce devii membru – de la verificarea documentelor, la cum poți realiza primul depozit și, bineînțeles, cum poți profita din plin de sistemele de recompensă oferite de cazino pentru a-ți rotunji veniturile și a-ți îmbunătăți șansele la noi rotiri profitabile.

În ceea ce privește promoțiile oferite de cazinouri, există două tipuri de bonusuri pe care le vei întâlni cel mai frecvent, atât la operatorii din țara noastră, cât și la cei de peste hotare – casino bonus fără depunere, respectiv bonusul acordat la prima depunere. Iată care sunt asemănările și diferențele, cum poți să profiți din plin de ambele oferte și care sunt avantajele:

Bonus fără depunere vs. bonus la prima depunere, explicat pe înțelesul tuturor

La capitolul similitudini, ce trebuie să reții este că ambele tipuri de oferte fac parte din categoria bonusurilor de bun venit și pot fi revendicate o singură dată de membrii noi ai unui cazino online. Ceea ce diferă sunt cerințele de rulaj (de câte ori trebuie rulată valoarea bonusului înainte de a retrage în bani reali – ex: 22x-50x), cuantumul bonusului și limitele impuse câștigului maxim.

Bonusul fără depunere, denumit în limba engleză no deposit bonus sau no deposit offer, este cea mai râvnită promoție practicată de cazinourile online – cei mai mulți jucători caută un astfel de bonus sau îl discută pe social media sau pe site-urile de profil.

Motivul este lesne de înțeles – acest bonus nu necesită nicio depunere, deci niciun angajament financiar – tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe un cazino online și să-ți verifici identitatea. În funcție de politica operatorului, bonusul poate consta în rotiri gratuite la sloturi sau în credit extra pe care îl poți folosi la diverse jocuri de cazino (blackjack, ruletă, păcănele, baccarat, poker etc.).

În unele cazuri, pentru a-l revendica, va trebui să vorbești cu cei de la serviciul de asistență sau să folosești un cod promoțional când te înregistrezi.

Pe de altă parte, bonusul la prima depunere, denumit și bonus de sign-up este acordat de cazinouri doar jucătorilor care au realizat cel puțin o depunere pe platformă după ce s-au înregistrat. Valoarea depunerii minime impuse variază în funcție de cazino – 30 RON, 50 RON, 100 RON etc.

În majoritatea cazurilor, bonusul de bun venit va consta într-un procentaj fix din depunerea jucătorului adăugat balanței de joc până la un plafon maxim stabilit de cazino (de exemplu - 100% până la 2000 RON). Unii operatori vor adăuga și alte beneficii, de exemplu rotiri gratuite, pentru a-i determina pe nou veniți să realizeze o primă depunere.

Ambele tipuri de bonusuri pot oferi diverse avantaje în funcție de profilul de jucător – primul este indicat mai degrabă pariorilor noi, care vor să primească un bonus extra pe care îl pot folosi gratis, fără niciun risc, la jocurile preferate.

Pe de altă parte, bonusul de bun venit este indicat celor care au o preferință personală față de un anumit cazino și vor să devină clienți pe termen lung și, de regulă, are un cuantum mai mare și cerințe de rulaj mai mici, astfel că este mai ușor de revendicat.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Bonus fără depunere vs. bonus la prima depunere în cazino – care sunt diferențele?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro