BNR injunghie tenisul romanesc

Banca Nationala a Romaniei, o institutie fundamentala pentru functionarea economiei tarii trece la afaceri imobiliare.
Economia romaneasca este aproape inexistenta deoarece a fost vanduta bucata cu bucata catre diversi ,,oameni de afaceri" care au vazut in mamutii industriali ai erei comuniste o buna oportunitate de business. Am renuntat cu seninatate chiar si la resursele naturale in favoarea austriecilor de la OMV. Cine mai poate pune la indoiala darnicia romanilor? Chiar si putinul nostru il dam cu draga inima sarmanilor investitori straini.
Acum, cand nu mai avem economie functionala, iar leul devine din ce in ce mai neajutorat in lupta cu marele euro, BNR, depasita total de situatie isi indreapta atentia spre alte directii. Se pare ca oficialii bancii centrale vazand ca nu pot realiza nimic constructiv au decis sa distruga ceva, de exemplu Arenele BNR, templul tenisului romanesc. Traditia si istoria sportului alb palesc in fata celor 6000 de euro pe metrul patrat, pretul terenului de sub complexul sportiv. Nu mai conteaza bucuria si emotia a milioane de roamani care traiau cu sufletul la gura meciurile lui Ilie Nastase, Ion Tiriac sau Andrei Pavel. Banul sterge orice urma de onoare.
Complexul sportiv care a fost conceput pentru sustinerea sportului de performanta romanesc se inchide pentru public. Conform uor zvonuri aici va fi construit un centru de relaxare accesibil exclusiv angajatilor BNR si chiar un sediu secundar al bancii. Atunci, domnul Isarescu, se va putea relaxa linistit in noul sau centru, fara mustrari de costinta pentru distrugerea unei pagini scrise cu litere de aur din istoria sportului romanesc. Bancherii BNR vor avea un loc de refugiu pentru a-si linge ranile provocate de incompetenta profesionala.
Acum ce mai urmeaza? Manastirile din Moldova, Castelul Bran, casele memoriale ale marilor scriitori romani...?

Dan Aldulescu

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro