BlueAir – transport cargo la un pret redus

Din 16.08.2005 Compania Blue Air a primit certificarea din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru a transporta cargo pe zborurile sale. Transportatorii de cargo romani si externi au acum posibilitatea de a transporta rapid sigur si la preturi competitive marfa pe calea aerului cu ajutorul aeronavelor Blue Air.

Serviciile oferite de Blue Air se diversifica astfel la 8 luni de la acordarea Certificatului de Operator Aerian RO-018 pentru transportul de pasageri prin posibilitatea transportului de marfa.
Transportul aerian de cargo este intr-o continua dezvoltare datorita vitezei si sigurantei pe care acest mod de transport il implica. Blue Air se aliniaza la aceasta tendinta mondiala, fiind o companie receptiva la nevoile clientilor sai.

Prin extinderea domeniului de autorizare se demonstreaza inaltul grad de calitate si siguranta al serviciilor oferite de Blue Air.

Blue Air Transport Aerian este singura companie aeriana low-cost 100% romaneasca.

Obiectivul companiei Blue Air este de a transforma calatoriiile aeriene intr-un serviciu cu adevarat accesibil tuturor categoriilor de calatori: biletul de avion este cu atat mai ieftin cu cat este cumparat mai din timp.

Aeronavele Boeing 737 cu care sunt operate cursele Blue Air decoleaza si aterizeaza pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa.