BlogJOB-un serviciu nou oferit de www.studentcv.ro

Din 26 februarie StudentCV.ro lanseaza un nou serviciu unic pe piata de recrutare. – BlogJOB.studentcv.ro

BlogJOB este un nou serviciu oferit atat studentiilor cat si angajatorilor. Serviciul pune la dispozitia acestora noi metode flexibile de a intra in legatura unii cu altii. Astfel, studentul trebuie sa raspunda la un numar de 5 intrebari standard, intrebari puse de consilierii studentcv.ro iar angajatorii pot folosi acest serviciu ca pe u mini-interviu, pot face recomandari studenţiilor sau le pot rezolva unele probleme la care aceştia nu găsesc un răspuns imediat.. Acest serviciu pune la dispozitia angajatorului o largire a paletei de recrutare, si un nou mod de a verifica veridicitatea şi exactitatea cv-urilor.

Cu ajutorul BlogJOB-ului, studentul poate fi remarcat de catre angajator si contactat direct pentru angajare.

In perioada 26 februarie – 9 Martie studentii inregistrati pe www.studentcv.ro in Arhiva Nationala de CV-uri studentesti au sansa unica de a castiga 150 de bilete la Romanian International University Fair 2007.

Bilete se acorda cate 10 pe zi pentru cele mai complete BlogJOB-uri selectate de catre consilierii Studentcv.ro. Separat, studentii pot fi selectati si de pe urma voturilor care le acumulează. Astfel, BlobJOB-urile ce au acumulat 5 steluţe vor fii automat premiate cu 2 invitaţii la RIUF 2007.