Blackberry şi T-Mobile rup legătura

aprilie 2, 2014

Blackberry a anunţat că nu va reînnoi contractual cu T-Mobile care va expira pe data de 25 aprilie.

Totul a pornit în luna Septembrie a anului trecut când T-Mobile a luat decizia de a scoate telefoanele Blackberry din magazine, iar în Februarie, compania a trimis mailuri către toţi clienţii utilizatori de Blackberry, încurajandu-i să facă schimbarea către un iPhone 5S.

Această serie de evenimente a ridicat întrebari printre clienţii fideli Blackberry care şi-au arătat nemulţumirea pe reţelele de socializare. Realizânt greşeala pe care a facut-o, CEO-ul T-Mobile, John Legere a anunţat: “Încercăm sa le oferim clienţilor opţiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la loialitatea faţă de Blackberry.”

Ca răspuns, CEO-ul Blackberry,  John Chen a anunţat: “ T-Mobile şi Blackberry au avut o relaţie pozitivă timp de mulţi ani. Cu regret anunţ că interesele celor două companii nu mai coincid iar noi trebuie să acţionăm spre binele clienţilor noştri.”

În momentul de faţă Blackberry nu are o situaţie foarte bună pe piaţa din SUA, şi este greu de crezut că această mutare va schimba radical soarta companiei.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro