BlackBerry Bold 9790 - adus in premiera in Romania de Vodafone

februarie 16, 2012

Vodafone aduce in Romania, in premiera, cel mai nou smartphone produs de Research In Motion, BlackBerry Bold 9790, care imbina ecranul tactil, trackpad-ul optic si clasica tastatura QWERTY. Terminalul poate fi achizitionat la preturi ce pornesc de la 99 Euro (TVA inclus), atat de catre clientii companii, cat si de consumatorii individuali.

Noul smartphone, successor al telefonului de succes BlackBerry Bold 9780, functioneaza cu sistemul de operare BlackBerry 7, care ofera o experienta multimedia imbunatatita, precum si un facil control al documentelor. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul tactil de 2,45”, cu o rezolutie de 480 x 360 pixeli, alaturi de o camera de 5MP cu flash, auto focus si detectare automata a fetei.
Memoria interna de 8 GB a telefonului poate fi extinsa cu pana la 32 GB, iar viteza de download suportata este de 7,2 Mbps.

 

Utilizatorii serviciilor business Vodafone pot achizitiona la preturi ce pornesc de la 99 Euro, alaturi de abonamentul Top Plus, in valoare de 85 Euro (fara TVA) pe luna. Impreuna cu optiunea BlackBerry Start, pachetul ofera e-mail, browsing si BlackBerry Messaging nelimitat.

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro