Black Sea International Regatta

Cea mai importanta regata internaționala, Black Sea International Regatta e gata de start. In perioada 27-30 mai, Marea Neagra va gzdui o regata internaționala de yachting offshore, avnd ca punct de plecare Mangalia, Romania, cu destinația Balcic, Bulgaria.

Cele 50 de veliere mprțite in 5 clase de competiție ce vor strbate distanta de 45 mile marine vor putea fi urmrite pe internet mulțumita sistemului de monitorizare online prin GPS, oferit de CASON Romania. Sistemul permite vizualizarea in timp real de la un computer, a traseului ambarcațiunii, viteza si direcția de deplasare, timpii de staționare, poziția exacta a acesteia dar si numeroase rapoarte si statistici disponibile utilizatorului. Urmrirea in direct si comentariile cu privire la desfșurarea Regatei vor fi disponibile accesnd linkul: http://regatta.diwicon.ro/public

Sistemul DIWICON 418 MXV de monitorizare prin GPS este folosit din anul 2002 la Regate internaționale de prestigiu cum ar fi aceea de pe lacul Balaton din Ungaria. Cursa CASON Grand Prix avea cteva cerințe tehnice stricte pentru marinari: ei trebuiau sa navigheze de la un capat la altul al lacului Balaton pe o lungime de 77km, fr asistenta tehnica externa. Mai mult dect att, pe lng poziționarea geografica, sistemul GPS poate fi util in cazul in care ambarcațiunea este furata, echipamentul de pe ea continund sa transmit semnale de poziție fie ca este pe uscat sau pe apa. Tehnologia oferita de CASON Romania sporește astfel siguranța ambarcațiunilor dar si a skipperilor.

Despre YCR - Yacht Club Romania este inițiatorul First Black Sea International Regatta(www.blacksearegatta.com ) si al Primului Campionat de Yachting Offshore al Romniei in 2009 (www.yachtingoffshore.ro). Lucian Dragomir, membru al consiliului YCR, a fost ales recent Președinte al Comisiei pentru Yachting Offshore al Federației Romane de Yachting.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro