Black Friday si pentru porcedurile cu ultrasunete

Afla detalii despre ce inseamna procedura cu ultrasunete

Intregul efect al sedintelor de ultrasunte consta in faptul ca acizii grasi care formeaza celulele sunt dispersati in lichidul intracelular. Ele sunt apoi transportate la ficat prin intermediul sistemelor limfatic si circulator. Corpul elimina celulele adipoase fie prin ficat, fie prin rinichi. Daca nu ai stiut pana acum, afla ca ultrasunetele genereaza o serie de presiuni la nivelul tesuturilor prin micromasaj. Actioneaza in mod specific asupra nodulilor de celulita si asupra celulelor adipoase de sub piele.

Terapia cu ultrasunete este eficienta in reducerea nodulilor de celulita si, de asemenea, in eliminarea depozitelor de grasime de la nivel subcutanat. Efectele prin care se obtin aceste rezultate se datoreaza in principal actiunii de tip mecano-termic generata de aparatul specific pentru tratamentul cu ultrasunete. Cresterea temperaturii este usoara si nu provoaca niciun disconfort, ceea ce o face mai eficienta in eliminarea grasimilor din organism. Tesuturile devin mai elastice.
ultrasunete
Cremele si lotiunile folosite atat pentru protectie cat si pentru remodelare au efect de combatere a celulitei. Acest produs ajuta la fermitatea pielii si la reducerea aspectului vergeturilor inestetice; poate ajuta si la problemele faciale. Ridurile vor fi rapid diminuate.

Numarul de sedinte necesare

Acesta variaza in functie de zonele care necesita tratament si de rezultatele dorite. Fysiogand ofera o consultatie gratuita pentru a va ajuta sa gasiti cel mai bun plan de tratament pentru nevoile dumneavoastra. Dupa consultatie, vom lucra impreuna pentru a crea un plan de tratament care este adaptat nevoilor si capacitatilor dumneavoastra individuale.

De asemenea, ne vom asigura ca intelegem obiectivele si asteptarile dumneavoastra. Va vom recomanda numarul de sedinte de tratament cu ultrasunete si modul in care acestea pot fi asociate cu alte proceduri de remodelare corporala si cu anumite ajustari ale stilului de viata pentru a maximiza efectul terapeutic.

Cand apar rezulatele?

Pe baza experientei, se pare ca schimbarile vizibile apar de obicei dupa sase sau opt sesiuni de tratament, cu un interval de o saptamana intre sesiuni. Rezultate optime vor fi obtinute dupa opt pana la douasprezece sedinte. Daca urmezi o dieta sanatoasa si faci sport in mod regulat, beneficiile tratamentului vor dura mult timp.

Vino la Fysiogand pentru a efectua si tu sedinte de ultrasunete!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Black Friday si pentru porcedurile cu ultrasunete

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro