Black Friday 2019: iPhone 11, un smartphone cu o cameră foto incredibila

noiembrie 12, 2019

Anul acesta, în septembrie, compania americană Apple Inc. a lansat noua serie de smartphone-uri, iPhone 11. Această nouă serie renunță la ”X” și adaugă cuvinte precum ”Pro” și ”Pro Max” denumirilor sale. Dar acestea nu sunt singurele diferențe dintre versiunile anterioare și noul iPhone 11. Ceea ce a impresionat foarte mult publicul și utilizatorii a fost noua cameră triplă pe care cei de la Apple au adăugat-o telefonului.


Smartphone-urile noastre se transformă încet în camere de fotografiat de o calitate impresionantă cu fiecare an ce trece, iar camera de fotografiat de pe noul iPhone 11, mai ales de pe iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, a devenit chiar un subiect destul de popular și dezbătut. De departe, iPhone 11 Pro este telefonul perfect pentru iubitorii de fotografie. De BLACK FRIDAY 2019, veti descoperi iPhone 11 la un pret mai mult decat accesibil la eMAG!


Cele trei noi camere reprezintă o îmbunătățire considerabilă. La bază este o cameră wide de 26mm, umată de o cameră telephoto de 52mm cu o diafragmă mai deschisă, de f/2.0, și o a treia cameră de 13mm și o diafragmă de f/2.4. Cea din urmă reprezintă cea mai importantă adiție a noului model, iPhone 11 Pro.


De ce acest lucru? Pentru că noua cameră de 13mm îți permite să te apropii de subiect fără a fi nevoit să decupezi din fundal. Acest lucru îți conferă posibilitatea să surprinzi mai multe detalii sau cadre diferite, mai intime.

Noul mod de noapte este un alt exemplu al faptului că iPhone 11 este cu adevărat îmbunătățit.

 

Dacă atunci când fotografiăm într-o lumină slabă ne confruntăm cu zgomot de imagine, fotografii mișcate și detalii puține, acesta nu mai este cazul când vorbim de iPhone 11. Alegeti cel mai bun pret, cautati iPHONE 11 la eMAG, de Black Friday, 2019!

 

BLACK FRIDAY 2019! eMAG

BLACK FRIDAY 2019!


Atunci când realizăm o fotografie folosind noul smartphone, iar scena pe care o fotografiăm este una întunecată, telefonul intră automat în Night Mode. Acesta este un upgrade de software dezvoltat de cei de la Apple ce te scapă de toate acele probleme precum zgomotul de imagine sau fotografiile mișcate. Tot ce trebuie să faci atunci când surprinzi cadre cu Night Mode este să nu miști telefonul pentru 2-3 secunde. Folosind informații de la mai multe cadre pe care le captează în acest timp, software-ul reușește să pună cap la cam o imagine mult mai detaliată, mai luminoasă și mai caldă, cu culori mult mai vibrante.


Este recomandat să folosești un trepied cu noul iPhone 11 Pro, mai ales atunci când fotografiezi în Night Mode, întrucât timpul de expunere poate fi mărit, rezultând în fotografii mult mai bune calitativ.

 

O altă funcție nouă și importantă a lui iPhone 11 se numește ”Capture Outside the Frame” și presupune ca atunci când camera fotografiază sau înregistrează utilizând camera de 26mm să capteze informație folosind și camera de 13mm pentru a vă permite ulterior să decupați cadrele cu o lejeritate mult mai mare.

 

Per total, camera lui iPhone 11 și funcțiile pe care aceasta le are reprezintă o îmbunătățire majoră față de modelele anterioare ale companiei Apple. Dacă cauți un smartphone cu caracteristici deosebite și o cameră de fotografiat incredibilă, acesta ar putea fi modelul perfect pentru tine.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro