Bitdefender organizeaza un stagiu de formare IT in Bucuresti, Iasi si Cluj

Bitdefender, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume, continua traditia stagiilor de formare a profesionistilor in IT. Compania romaneasca este partener principal in cea de-a VIIIa editie a programului educational „Stagii pe bune”.

Initiat in 2004, programul „Stagii pe bune” isi propune sa-i aduca fata in fata pe studentii celor mai importante facultati de IT&C din Romania si pe principalii angajatori din domeniu, pentru a facilita comunicarea si colaborarea dintre acestia.

Stagiile Bitdefender se concenteaza in zona tehnica, viitorii profesionisti putand opta sa se specializeze ca programatori, dezvoltatori web si designeri web. Fiecare stagiar admis va fi alocat intr-un proiect Bitdefender in desfasurare si, sub indrumarea unui mentor , va putea sa acumuleze cunostintele tehnice specifice si sa deprinda abilitati sociale care permit functionarea unei echipe.

„Cautam tineri talentati, cu o gandire inovatoare, care sa reuseasca, prin pasiunea pentru tehnologie si prin cunostintele lor, sa contribuie la realizarea solutiilor de securitate marca Bitdefender, solutii care anul trecut au ocupat locul 1 la nivel mondial in testele consacrate din industrie. An de an, derulam proiecte prin care descoperim tineri talentati care se alatura echipei Bitdefender.”, declara Carmen Buruiana, HR Manager Romania. “Aproximativ 40% dintre stagiari raman sa lucreze in echipele in care s-au format.

Stagiile Bitdefender ii vor aduce pe studentii din facultatile de profil in inima laboratoarelor producatorului roman de tehnologii antivirus lider pe piata, participantii avand posibilitatea sa se familiarizeze cu ritmul, atitudinea si mentalitatea specialistilor care fac performanta, precum si cu cele mai noi tehnologii.

„Stagii pe bune” este o initiativa a Asociatiei studentilor si profesionistilor IT&C menita sa ajute studentii in dezvoltarea profesionala prin informarea asupra posibilitatilor de dezvoltare a carierei si prin dobandirea de experienta practica prin efectuarea stagiilor in companii.

Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante solutii de securitate a datelor atestate pe plan international de catre institutii independente de specialitate. Înca din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltand tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel international. În fiecare zi, tehnologiile Bitdefender protejeaza datele a aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali si companii.

Recent, compania a primit o serie de recomandari valoroase din partea unor publicatii prestigioase din SUA si Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest si Taenk. Totodata, tehnologiile antivirus Bitdefender au obtinut rezultate superioare in cadrul testarilor specializate organizate de institutii independente de profil, precum AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informatii despre gama de programe antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. In plus, Bitdefender le pune la dispozitia utilizatorilor platforma Malware City, o resursa completa de informare si formare in domeniul securitatii informatice.