BitDefender lansează soluţia antivirus şi antispam pentru servere de mail FreeBSD

mai 25, 2005

Divizia de Securitate a Datelor (BitDefender) din cadrul companiei SOFTWIN anunţă lansarea produsului BitDefender for FreeBSD Mail Servers - protecţie antivirus şi antispam prin scanarea mesajelor e-mail primite şi trimise. Utilizatorii vor găsi produse special dedicate celor mai populare servere de mail: Sendmail (cu interfaţă Milter), Postfix, qmail, Courier, dar şi un proxy SMTP care asigură integrarea cu alte tipuri de servere de mail.

FreeBSD este unul dintre cele mai stabile sisteme de operare, folosit cu precădere de marii furnizori de servicii pe Internet, unul dintre ei fiind Yahoo. Din primele 50 de servere cu cel mai mare uptime (timp de funcţionare fără întreruperi) din lume, jumătate rulează FreeBSD. Multe din aceste servere funcţionează continuu chiar şi 4 ani.

BitDefender for FreeBSD încorporează cinci tehnologii de actualizare: automată, manuală, programată, incrementală şi „Update Pushing”, reducând la minim pericolul infectării cu un virus nou. Produsul include totodată filtre antispam şi soluţii de administrare de la distanţă. Prin tehnologia “Update Pushing”, actualizarea antivirusului de pe serverelor clienţilor se va realiza în timp real şi automat de către serverele BitDefender, fără să se aştepte actualizarea programată. Acest sistem a fost dezvoltat de specialiştii români şi constituie un avantaj tehnologic faţă de celelalte soluţii antivirus.

"BitDefender a avut o evoluţie dinamică pe piaţa Linux, iar acum a sosit momentul să ne extindem în domeniul mai vast al sistemelor de operare bazate pe Unix. Strânsa colaborare pe care am avut-o în dezvoltarea acestui proiect cu comunitatea FreeBSD ne-a asigurat că produsele se ridică la cel mai înalt nivel de securitate", declară Alexandru Bălan, BitDefender Product Marketing Manager.

Produsul BitDefender for FreeBSD Mail Servers este disponibil pentru download pe www.bitdefender.ro. (Softwin)

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro