Biletele Blue Air vor putea fi platite la BancPost.

Blue Air Transport Aerian si Bancpost au incheiat un acord prin care biletele de avion rezervate la Blue Air se vor putea plati incepand cu 1 martie a.c. la orice sucursala Bancpost din Romania.

Mecanismul acestui serviciu este foarte simplu: clientul da un telefon la Call Center-ul Blue Air si isi rezerva biletul de avion pentru destinatia dorita, iar in maxim 72 de ore plateste contravaloarea biletului la oricare dintre sucursalele Bancpost din tara.
Astfel, clientii Blue Air au posibilitatea de a alege sa plateasca biletul de avion la sucursala Bancpost cea mai apropiata, avand la dispozitie peste 200 de locatii in Bucuresti si in tara.

Prin introducerea acestui serviciu Blue Air devine compania low-cost cu cel mai mare timp de gratie pentru plata unui bilet de avion rezervat care opereaza in Romania.

De asemenea, poti merge la unul dintre cele 8 sedii Blue Air (Ambasador, Baneasa, Bucuresti Mall, Mosilor, Plaza Romania, Unirea, Arad, Bacau) pentru rezervare. Plata biletului se poate face la sucursalele Bancpost din Romania in maxim 72 de ore de la momentul rezervarii.

Totodata, incepand cu 25 martie 2007 Blue Air va opera zboruri la Fiumicino, aeroportul principal al orasului Roma.
Aeroportul Fiumicino ofera o gama larga de servicii pasagerilor, incepand de la conexiunile numeroase cu orasul (tren, autobuz, shuttle) pana la facilitatile din aeroport (peste 140 de magazine va stau la dispozitie aici).

Pentru orice fel de informatii puteti accesa site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, puteti suna la Call Center: +40 21 2088686 sau trimite email la : [email protected]