Bilete la 0 euro+taxe – Martisorul Blue Air

In perioada 1-8 Martie 2007 poti cumpara bilete de avion la pretul de 0 EUR + taxe catre toate destinatiile Blue Air: din Bucuresti catre Milano, Roma, Barcelona, Lyon, Bologna, Verona, Koln Bonn, Malaga, Lisabona.

Pentru orice fel de informatii puteti acceasa site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau puteti suna la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul „low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest. BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2005, compania a transportat peste 240.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia si Portugalia.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro, prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.