Bicicleta MTB nu iti ofera experienta de care ai nevoie? Poate ca utilizezi un model de bicicleta nepotrivit

Detii o bicicleta MTB care nu iti mai ofera senzatiile placute pe care ti le oferea in trecut? In cazul in care raspunsul este afirmativ atunci este cazul sa iti achizitionezi o noua bicicleta pentru ca actuala nu te mai poate ajuta in ccea ce doresti sa faci cu bicicleta. Pentru a intelege mai bine de ce bicicleta MTB nu iti mai satisface nevoile trebuie sa intelegi faptul ca in acest moment exista mai multe tipuri de biciclete MTB. Fiecare dintre tipurile de biciclete mountain bike existente pe piata de profil ofera avantaje diferite motiv pentru care trebuie sa achizitionezi acel tip de bicicleta MTB de care tu ai nevoie. Nu exista o bicicleta MTB care sa poata fi utilizata pentru deplasari pe drumuri accidentate, montane, pentru realizarea de acrobatii sau pentru deplasarea prin oras, care sa ofere aceleasi senzatii in toate situatiile in care este utilizata.

Tipuri de bicicleta MTB

Pentru ca pedalatul la o bicicleta MTB sa fie o experienta cat mai placuta trebuie sa achizitionezi modelul de bicicleta MTB care se adreseaza domeniului de activitate in care doresti sa o utilizezi. Pentru ca alegerea sa fie cat mai simplu de realizat, iata care sunt tipurile de bicicleta MTB :

  • Cross – country. Acest model de bicicleta MTB se adreseaza celor care sunt pasionati de drumetii pe drumuri accidentate, montane. Este o bicicleta rigida, robusta, realizata pentru a rezista presiunii la care este supusa in momentele in care este utilizata pe drumuri off – road.

  • Enduro. Competitiile sportive desfasurate pe trasee dificile sunt din ce in ce mai populare si in tara noastra. Daca la inceput aceste competitii sportive erau adresate mijloacelor de transport prevazute cu motor, in momentul de fata exista din ce in ce mai multe astfel de competitii destinate bicicletelor.

  • Trail. Este un model de bicicleta destinat utilizarii pe drumuri off – road, cu mentiunea ca acest model de bicicleta se misca mult mai bine in cazul in care terenul este plat.

  • Fat bike. Acest model de bicicleta este special conceput pentru a putea fi utilizat in drumetii pe timp de iarna. Datorita faptului ca acest model de bicicleta este prevazut cu anvelope supradimensionate, se descurca excelent pe drumuri acoperite cu zapada sau noroi.

  • Dirt jumping. Este destinata persoanelor care doresc sa faca acrobatii in aer dar si celor care doresc sa faca curse rapide.

  • Downhill. Este un model de bicicleta destinat profesionistilor care activeaza in ciclismul montan. Aceasta este alegerea corecta pentru cei care doresc sa realizeze coborari montane in viteza.

Concluzii

In cazul in care bicicleta MTB nu iti mai ofera o experienta placuta atunci este cazul sa iti schimbi bicicleta. Este clar ca aceasta nu se adreseaza domeniului de activitate in care utilizezi bicicleta in cazul in care aceasta nu iti ofera experienta de care ai nevoie. Racingbikeshop este unul dintre magazinele care comercializeaza o gama variata de biciclete MTB, dar nu numai. Modele de biciclete mountain bike pot fi achizitionate la un pret redus cu 800 lei. De asemenea, transportul produselor comandate este gratuit iar, livrarea se realizeaza in 24 ore. Pentru a afla mai multe informatii despre avantajele oferite de catre achizitionarea bicicletelor din magazinul racingbikeshop acceseaza magazinul online sau vino in cel mai mare showroom de biciclete din Arad.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro