BESTSELLER tradus in 31 de tari in Romania

Din noiembrie Editura Kondyli vine în librarii cu editia a doua a bestseller-ului: «Tu îl vrei, el nu te vrea! Adevarul gol-golut despre cum gândesc barbatii», de aceasta data câstigator al primei editii a Premiilor Quill 2005 în S.U.A. la categoria Health/Self Improvement.

Scrisa de un consultant si o scenarista ai celebrului serial Totul despre Sex, Greg Behrendt si Liz Tuccillo, cartea expune cu franchete si dezinvoltura, într-un limbaj simplu si plin de umor suculent, ideea ca o femeie trebuie sa aiba puterea de a recunoaste la timp daca un barbat nu o iubeste si nu o vrea cu adevarat, si de a nu se lasa amagita de sperante desarte când semnele, aparent confuze ale partenerului, sunt atât de usor de descifrat. Este, în sine, un apel catre toate femeile de a se respecta si iubi pe ele însele, pentru a fi iubite de barbati.
Cele mai multe carti despre relatia dintre femeie si un barbat sunt scrise fie de o femeie, fie de un barbat, pe când în «Tu îl vrei, el nu te vrea!» sunt doua voci: cea a lui Greg, transanta: “nu te suna, nu te vrea”, “nu te invita în oras, nu te vrea”, “nu vrea sa faca sex cu tine, nu te vrea”, enervanta prin modul în care pune problema: e alb sau negru — daca un barbat vrea o femeie cu adevarat, va face tot posibilul sa-i arate acest lucru, nu va cauta tot felul de scuze. Pe de alta parte, vocea lui Liz, o newyorkeza single la 40 de ani, vine sa nuanteze sfaturile lui Greg, o voce care merge la inima femeilor care ar accepta aproape orice justificare numai sa nu fie puse în situatia de a recunoaste ca barbatul de care s-au îndragostit nu este cel potrivit. Cititoarele se vor regasi în ambele voci: vor recunoaste (în secret, evident) câta dreptate are Greg, si vor gasi alinare în comentariile lui Liz.
Ideile si situatiile prezentate în carte au devenit si subiect de emisiune în repetate rânduri în binecunoscutul show al lui OPRAH WINFREY în S.U.A., cei doi autori bucurându-se de aparitii în public de foarte mare succes. Drepturile de ecranizare ale cartii au fost deja vândute.
Editura Kondyli sustine aparitia editiei a doua al acestui bestseller cu o campanie promotionala la RADIO 21 si în revista TABU, în spiritul cartii si al serialului Totul despre Sex.