BestJobs organizeaza editia a IV-a a Targului Online de Joburi

Editia a IV-a a Targului de locuri de munca online BestJobs, liderul serviciilor de recrutare online din Romania, organizeaza a patra editie a Targului de Joburi Online, in perioada 12-26 februarie 2007.

Din prima zi peste 135 de companii sunt inscrise, pana la finalul sau estimandu-se depasirea cifrelor editiei anterioare, atat din punctul de vedere al firmelor, cat si candidatilor. La editia a III-a au participat peste 300 de companii din peste 20 de domenii de activitate din Romania, Bulgaria si Serbia si peste 200.000 de aplicanti si-au depus CV-urile in standurile virtuale ale companiilor.

Acest tip de targuri ofera aplicantilor posibilitatea de a obtine un loc de munca in compania preferata, in departamentul dorit, de a se promova in fata unor companii de elita si, nu in ultimul rand, de a economisi timp si energie.

La targ poate participa orice persoana care are un CV in format Bestjobs, respectiv companii interesate de crearea unei baze de date cu candidati pentru eventualele posturi vacante. Mai mult, angajatorii au ocazia de a posta si interviuri online pentru o mai buna triere a posibililor angajati.

BestJobs a lansat si un club de discutii online unde experti in resurse umane- profesionisti de la Coca-Cola HBC, Siemens VDO, HR Business Consulting, Zapp, Barnett McCall General Recruitment, Dr.Pendl&Dr.Piswanger Romania, DBM, PRAKTIKER Romania, Raiffeisen Bank, Volksbank, raspund direct intrebarilor generale despre cariera, cat si celor legate de procesul de angajare, legislatia muncii, cursuri, politica de corporatie etc, puse de utilizatorii Neogen.