Bere gratis – un nou videoclip!

La numai o luna de la concertul pe care l-au sustinut la sala “I.L.Caragiale” a Teatrului National, baietii de la Bere Gratis ne-au pregatit o alta surpriza! Astfel, duminica – 6 martie – in sala “Irina Nicolau” a Muzeului Taranului Roman, trupa a filmat videoclipul celui de-al doilea single al albumului Post Restant, intitulat “Campuri de lupta”.
La filmari au participat foarte multe fete frumoase si curioase sa-i vada si sa-i asculte pe baietii de la Bere Gratis! La un moment dat sala se umple de domnisoare asezate pe jos, care bat ritmul cu piciorul si fredoneaza versurile piesei! (o sa le vedeti in videoclip!)
Un moment frumos a fost cel in care Mihai Georgescu (solistul trupei) incerca sa aseze o poza cu Bere Gratis pe peretele unde s-a “deschis” o miniexpozitie cu fotografiile baietilor facute chiar in timpul filmarilor!

Pe parcursul celor 12 ore de filmare, baietii de la Bere Gratis au mai dat interviuri pentru presa si posturi tv, au facut schimb de instrumente intre ei (lui Matei i-a placut de exemplu foarte tare rolul de baterist, pe cind Mihai a preferat sa pozeze cu chitara lui Matei) si au comentat meciurile echipei Steaua, a carui fan infocat este bineinteles Mihai.

Cu o regie semnata de Marian Crisan, vom avea parte de un videoclip alb-negru, absolut diferit de celelalte si care cu siguranta va face senzatie!
Peste numai o saptamana videoclipul piesei “Campuri de lupta” va putea fi urmarit pe posturile tv muzicale si nu numai.
(NME)