Benzi de alergare la tarife promotionale

Chiar daca o banda de alergare pare a fi cea ideala pentru tine din specificatii, trebuie sa afli si parerile altor utilizatori. In functie de ce iti doresti sa realizezi cu produsul de fitness, trebuie sa alegi cu mare grija specificatiile dorite, pentru a putea sa faci alegerea potrivita, respectiv pentru ce tip de banda sa optezi, magnetica sau electrica.

Un stil de viata sanatos este un stil de viata echilibrat. Fiecare dintre noi are un program foarte incarcat, insa ar trebui sa ne rezervam macar 30 minute pe zi pentru miscare. Miscarea inseamna sanatate, nu doar din punct de vedere fizic, ci si mental. Cu ajutorul acesteia ne putem tonifia cu usurinta corpul, vom reusi sa fim mai energici si sa ne imbunatatim starea de sanatate.

Benzile de alergare pot fi utilizate pentru a efectua o gama foarte variata de exercitii, in orice moment al zilei, indiferent de anotimp. Plus ca, acest produs ofera un maxim de siguranta si confort pentru articulatiile dumneavoastra.

SC SPORT BRANDS DISTRIBUTION SRL cu o experienta de peste 10 ani in domeniul comercializarii de articole sportive online pune la dispozitia pasionatilor de miscare o gama vasta si variata de produse prin intermediul magazinului lor online. Ofertele de aparate fitness inSPORTline sunt variate, acestea incepand de la simple si ieftine greutati pana la aparate complexe si scumpe.

Benzile de alergare InSPORTline pot fi folosite pentru:

  • Exercitii ocazionale – doriti sa va mentineti in forma sau aveti nevoie sa faceti exercitii de recuperare.
  • Exercitii frecvente – aici facem referire la persoanele care alearga in mod ocazional sau frecvent si care doresc sa practice exercitii la domiciliu. In acest caz, puteti opta pentru o banda de alergare care sa va permite sa efectuati in medie 45 de minute de alergare pe zi, care sa va ofere posibilitatea de a alege diferite programe de antrenament si care sa aiba un unghi de inclinare de pana la 10%.
  • Exercitii intensive – daca deja sunteti avansat la capitoulul alergare sau sunteti sunteti sportiv de performanta, atunci veti avea nevoie o banda de alergare a carei suprafata este adaptata tuturor ritmurilor de alergare. Asadar aegeti o banda de alergare care dispune de parametrii tehnici performanti si de o putere superioara, cu mai multe programe de antrenament si un unghi de inclinare care poate merge pana la 10%.

Magazinul online InSPORTline, cu o experienta vasta in comercializarea de articole sportive online vine in atentia iubitorilor de miscare cu reduceri la benzi de alergare, mai ales ca in scurt timp vara va bate la usa si, cu siguranta, veti dori sa aratati cat mai bine la proba costumului de baie.

La fiecare tip de echipament sportiv pe care l-ati achizitionat beneficiati de pana la 2 ani garantie, precum si service gratuit pe toata perioada garantiei. Comenzile de peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita, in termen de 24/48 de ore. Clientii fideli inSPORTline vor beneficia de discounturi, reducerea pentru fidelitate calculandu-se in functie de suma cheltuita de catre client.

Date de contact:

Website: https://www.insportline.ro/

E-mail: comenzi@insportline.ro

Facebook: https://www.facebook.com/insportlineRomania/

Adresa: Strada Apuseni nr.1, Deva, jud. Hunedoara

Telefon: 0377 101 449

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Benzi de alergare la tarife promotionale