BenQ prezinta noul proiector digital W100

Acoperind suprafaţa unui ecran în format 16:9, acest proiector digital transformă sufrageria dvs. într-un stadion live pentru întreaga familie

BenQ anunţă astăzi noul proiector digital BenQ W100 care afişează imagini în format wide 16:9, are 1300 ANSI Lumeni şi 2500:1 raport de contrast pentru a transforma sufrageria dvs. într-un stadion live pentru întreaga familie. Carcasa albă a BenQ W100 transmite eleganţă simplă şi completează perfect decorul din orice sufragerie.

Proiectorul BenQ W100 din seria home entertainment oferă în mod nativ imagine în format 16:9 şi furnizează o senzaţie vizuală adevărată fără nici o redimensionare sau distorsiune. Peter Chen, Vice-Preşedinte şi Director General al Digital Media Business Group, BenQ Corporation declară: “BenQ posedă o tehnologie inovatoare proiectată pentru familia dvs. care ii permite proiectorului BenQ W100 să aibă un design uşor de folosit împreună cu funcţiile unice pentru a vă bucura de experienţa cinematografică chiar acasă.”

Compatibil HDTV
BenQ W100 suportă o gamă variată de formate video digitale care includ 480p, 576p, 720p şi 1080i, făcându-l să funcţioneze cu multe sisteme TV de înaltă definiţie. Furnizează o calitate extraordinară a imaginii cu mişcare naturală, detalii sofisticate şi culori vibrante pentru cea mai realistă experienţă olfactivă.

Percepţie vizuală cu adevărat umană
Inspirat de cercetările intense făcute pe gusturile consumatorilor şi pe feedback–ul clienţilor, BenQ foloseşte un segment de 7 culori (RGBRGBW) şi o tehnologie avansată de ajustare de gamă pentru a oferi culoarea optimă care este mai aproape de percepţia vizuală umană, transmiţând reproducerea adevărată a culorii.
Proiecţia imaginii 3D
BenQ W100 îndeplineşte o rată mare de contrast de 2500:1 ceea ce face ca porţiunile întunecate ale ecranului să pară mai întunecate, iar porţiunile mai strălucitoare să pare mai strălucitoare. În acelaşi timp, nu se face nici un rabat de la saturarea culorii, astfel încât detaliile legate de imagine care cer contrast mare pot fi mai bine afişate. Acest lucru înseamnă că vă puteţi bucura de detaliile unui obiect prezentat ca şi când ar fi chiar în faţa ochilor dvs.

Conexiunea versatilă de intrare video
Gama variată BenQ W100 de porturi înseamnă că puteţi privi o imagine din aproape orice sursă – un PC, DVD player, cameră digitală, consolă de jocuri, şi set HDTV. Două seturi de conectori video component vă permit să păstraţi două dispozitive diferite ca sursă (cum ar fi DVD player şi consolă de joc ) ataşată, eliberîndu-vă de grija de a le ataşa şi de ale detaşa de fiecare dată. Aranjamentul liniar al acestor conectori vă asigură că prizele dvs. nu se uzează atunci când se ataşează dispozitivele.

Design de ventilare frontală
Sistemul de ventilare montat frontal elimină scurgerea de lumină şi aerul cald ventilat care poate deranja privitorii din spatele proiectorului. Utilizatorul poate chiar plasa BenQ W100 pe un raft sau pe un perete fără a-şi face probleme că se supraîncălzeşte.
BenQ W100 este disponibil la partenerii BenQ din România la un preţ extimativ de 2900 RON.