Bengay si Sport Arena iti aduc Campionatul European de Slam Dunk

Brand-ul Bengay impreuna cu Sport Arena Streetball iti aduc Campionatul European de Slam-Dunk care se desfasoara in Romania. Campionatul va avea loc week-end-ul acesta (28-30 august) pe terenurile Sport Arena Streetball din cadrul Universitatii de Politehnica din Bucuresti.
Bengay si-a pastrat promisiunea de a fi alaturi de sportivi, pasionatii de sport si de organizatorii care si-au propus si au reusit sa aduca in Romania cei mai tari dunk-eri din Europa, in ciuda situatiei economice dificile.
Sport Arena Streetball a ajuns in 2009 la a cincea editie. Este cel mai mare campionat de baschet 3 la 3 din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa. Impactul social al initiativei Sport Arena este urias, mii de jucatori venind in fiecare an pe terenurile din Politehnica, alegand astfel o viata sanatoasa prin sport.
In cadrul Campionatului European de Slam-Dunk va avea loc concursul “Bengay Revelation of the Year”. Castigatorul va fi premiat de brandul Bengay cu suma de 500 Euro.
Timp de doua zile, Bengay tinteste sursa durerii pentru ca dunk-urile, basketul si distractia sa continue la fel de spectaculos.
Vedeta americana DeWayne Morris aka D'MO si starul Kadour Ziani, legenda care revine pentru a treia oara la Sport Arena Streetball, vor face demonstratii de maiestrie in arta slam-dunk-ului si vor reusi fara indoiala sa incante publicul cu un adevarat show sambata si duminica. Totodata la turneu va participa si O'Darien Bassett, numarul 1 in colegii la saritura in lungime, cu un record personal de 8 metri.
Interacţiunea dintre brand şi public la Sport Arena Streetball 2009 este intensificată de şedinţele de masaj profesional oferite gratuit de catre specialistii Bengay atat sportivilor, cat si sustinatorilor acestora pe terenurile Sport Arena din Politehnica.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro