BCR vine cu o oferta speciala pentru cumparaturi cu credit - Mos Reducere

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza o oferta speciala – "Mos Reducere" - de credite pentru cumparaturi in sezonul reducerilor, sub forma cardului de credit si a creditului de refinantare. Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 ianuarie – 3 martie 2012.

De la jumatatea lunii ianuarie incepe sezonul reducerilor, iar romanii arata un interes crescut pentru aceasta perioda planificandu-si bugetul astfel incat sa profite de preturile reduse oferite de comercianti. Astfel, clientii BCR pot face cumparaturi in rate cu dobanda „0” (ZERO) prin intermediul cardurilor de credit BCR (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) la comerciantii parteneri: Leonardo, Flanco, Domo, Real, Steilman, etc. Cardurile BCR - (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) – ofera o perioada de gratie de pana la 53 de zile pentru cumparaturi la orice comercianti si un program de rate - cumparaturi in maxim 12 rate egale cu dobanda 0 (zero) la partenerii BCR.

„Oferta noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor care isi doresc sp culeagp benficiile perioadei reducerilor fara a-si creste insa semnificativ cheltuielile efectuate”, a declarat Bogdan Gogioman – Şef Departament Carduri de Credit in cadrul BCR.

Totodata, BCR ofera comision de analiza al dosarelor 0 (ZERO) pentru creditele DIVERS BCR/ SMART BCR (MAXICREDIT) contractate in scopul refinantarii creditelor de la alte banci. Campania BCR se adreseaza clientilor noi care doresc sa-si reduca efortul financiar lunar de plata prin consolidarea datoriilor intr-un sigur credit cu o rata lunara mai mica, la BCR. BCR ofera in cazul creditelor DIVERS BCR asigurarea de viata in mod gratuit, iar in cazul creditelor SMART BCR (MAXICREDIT) asigurarea de imobil gratuit, pe toata perioada de creditare.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro