BCR si-a extins reteaua teritoriala cu inca 20 unitati, ajungand la cota 440

Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, pe parcursul lunii iulie si in primele zile ale lunii august, inca 20 unitati bancare in judetele Timis, Bistrita Nasaud, Hunedoara, Arad, Bacau, Botosani, Olt, Iasi, Ilfov, Dambovita, Galati, Dolj, Arges, Calarasi si in Municipiul Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 440 sucursale si agentii la nivelul intregii tari din care 73 de unitati in Capitala.

Cele 20 agentii nou infiintate confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Unitatile bancare au o structura functionala moderna dedicata in special persoanelor fizice, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, oferind cu rapiditate solutii adecvate, totul in avantajul clientilor.

“Agentia Brates” este situata in Municipiul Galati, pe Str. Domneasca, Nr. 15. Agentia este a 8-a unitate BCR din Municipiu si a 11-a din Judetul Galati.

“Agentia Mihai Viteazu” este situata in Municipiul Craiova, pe Str. Brazda lui Novac, Nr. 68, Bl. C7 (fost Bl. C7A-C7B), Parter. Agentia este a 8-a unitate a bancii din Municipiul si a 11-a din judetul Dolj.

“Agentia Buftea” este situata in Orasul Buftea, pe B-dul. Mihai Eminescu, Nr. 18-22, Bl. R6, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din Judetul Ilfov.

“Agentia Chindia” este situata in Municipiul Targoviste, pe B-dul. Unirii, Bl. 51, Micro VI, Sc. E, Parter. Agentia este a 3-a unitate din Municipiu si a 8-a din Judetul Dambovita.

“Agentia Tatarasi” este situata in Municipiul Iasi, pe Str. Han Tatar, Nr. 6, Bl. 361B, Parter. Agentia este a 6-a unitate a bancii din Municipiu si a 8-a din Judet.

“Agentia Esplanada” este situata in Municipiul Pascani, pe Str. Cuza Voda, Bl. D10, Sc. B, Parter. Agentia este a 2-a unitate BCR din Municipiu si a 9-a din Judetul Iasi.

“Agentia Stefan Luchian” este situata in Municipiul Botosani, pe Str. Primaverii, Nr. 27 (fost 30), Sc. B, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiu si a 11-a din Judet.

“Agentia Beica” este situata in Municipiul Slatina, pe Str. Crisan II, Nr. 4. Agentia este a 3-a unitate BCR din Municipiu si a 7-a din Judetul Olt.

“Agentia Pecica” este situata in Orasul Pecica, pe Str. 2, Nr. 143, Parter. Agentia este a 10-a unitate BCR din Judetul Arad.

“Agentia Energiei” este situata in Municipiul Bacau, pe Str. Energiei, Bl. 25, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiu si a 11-a din Judet.

“Agentia Baba Novac” este situata in Municipiul Bucuresti, pe Str. Baba Novac, Nr. 15A, Bl. 3, Sector 3. Agentia este a 72-a unitate BCR din Municipiu si Judetul Ilfov.

“Agentia Piata Revolutiei” este situata in Municipiul Bucuresti, pe Str. Ion Campineanu, Nr. 20, Sector 1. Agentia este a 73-a unitate BCR din Municipiu si Judetul Ilfov.

“Agentia Andrei Saguna” este situata in Municipiul Arad, in Piata Spitalului, Nr. 1-5 colt cu Str. Gh. Dimitrov Nr. 2, Bl. 5, Sc. C, Parter. Agentia este a 7-a unitate BCR din Municipiu si a 12-a din Judet.

“Agentia Piata Noua” este situata in Municipiul Timisoara, pe Str. Sf. Apostoli Petru si Pavel, Bl. A42, Parter. Agentia este a 9-a unitate BCR din Municipiu si a 13-a din Judet.

“Agentia Liviu Rebreanu” este situata in Municipiul Bistrita, pe B-dul. Decebal, Nr. 25, Bl. J. Agentia este a 4-a unitate BCR din Municipiul Bistrita si a 8-a din Judetul Bistrita Nasaud.

“Agentia Axente Sever” este situata in Municipiul Bistrita, in Str. Axente Sever, Nr. 2, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiul Bistrita si a 9-a din Judetul Bistrita Nasaud.

“Agentia Bejan” este situata in Municipiul Deva, in Str. Mihai Eminescu, Bl. 31, Parter. Agentia este a 3-a unitate BCR din Municipiu si a 12-a din Judetul Hunedoara.

BCR va deschide, joi 10 august, 2 noi unitati. “Agentia Exercitiu” este amplasata in Municipiul Pitesti pe Str. Exercitiu, Bl. D 15, Parter. Agentia este a 10-a unitate din Judetul Arges. “Agentia Vulturul” este situata in Municipiul Calarasi, pe Str. Prelungirea Bucuresti, Nr. 1, Bl. C 17, Sc. 1, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din judet.

De asemenea, BCR va inaugura, vineri 11 august, in Municipiul Onesti – “Agentia Rosetti” care este situata pe Str. Republicii, Nr. 66. Agentia este a 12-a unitate din Judetul Bacau.

Noile unitati bancare au un design modern, care ofera clientilor confortul necesar, ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM). (BCR)