BCR Leasing Rally Team lupta in Raliul Moldovei pentru pastrarea pozitiei de lider in campionat

mai 24, 2012

Echipajele BCR Leasing Rally Team vor lua startul in Raliul Moldovei cu obiectivul de a acumula cat mai multe puncte, care sa consolideze pozitia de lider pe care echipa o detine dupa doua etape.

Inaintea celei de-a treia etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012, BCR Leasing Rally Team conduce in clasamentul echipelor, toate echipajele sale ocupand pozitii importante la clasele la care concureaza. Valentin Porcisteanu si Dan Dobre conduc in clasamentul general si in cel al clasei 2, dupa doua etape castigate. Echipajul Edwin Keleti/Botond Csomortani ocupa pozitia a treia a clasei 3, Alexandru Filip si Bogdan Iancu sunt lideri la clasa 5, iar Bogdan Nastase si Alexandru Popidan ocupa pozitia a cincea a clasei 9.
Alexandru Pitigoi, Director General Colina Motors, abordeaza cu realism etapa de la Bacau. „Dupa iesirea in decor de la teste, masina lui Vali este inca in reparatii. Desi avariile suferite nu sunt foarte grave, ci doar de caroserie, am preferat ca la aceasta etapa sa mearga cu o alta masina. Disponibilitatea pieselor, timpul scurt pana la startul etapei si dorinta noastra de a face o reparatie perfecta ne-au facut sa luam aceasta decizie. Apreciem suportul lui Titi Aur, caruia ii multumim pentru deschiderea cu care ne-a pus la dispozitie Mitsubishi-ul Lancer Evo 9. Din pacate, la primul raliu de macadam nu putem lupta pentru locul 1. In aceste conditii, cred ca un loc intre primii patru clasati, pentru Vali, este un obiectiv realist. Dar ne propunem sa castigam la echipe si ne bazam pe toti membrii BCR Leasing Rally Team in acumularea cat mai multor puncte.”
Valentin Porcisteanu va lua astfel startul la Bacau cu o alta masina. „Vom depasi acest moment dificil, cauzat de iesirea in decor la testele de saptamana trecuta. Ii multumesc lui Titi Aur, care mi-a pus la dispozitie Mitsubishi-ul Lancer Evo 9 si echipei tehnice de la Colina Motorsport. Datorita lor putem lua startul la Bacau, unde speram sa facem o cursa cat mai rapida si sa obtinem puncte importante pentru echipa.” – Valentin Porcisteanu
Edwin Keleti spera intr-o evolutie buna la Bacau. „Ne bucuram ca ajungem din nou pe macadam, cu atat mai mult cu cat apare si o proba cu suprafata mixta, beton-macadam. Pe aceasta vor fi decisive pneurile de competitie Pirelli, care vor fi extrem de solicitate. Pentru echipierii BCR Leasing Rally Team este o etapa importanta, unde e important ca fiecare sa-si consolideze pozitia in campionat! In urma testelor de la Nucsoara, tehnicienii Colina Motorsport au pregatit impecabil masina, sustinuti fiind si de echipa tehnica HKS. Avem o noua evolutie la suspensie si speram sa fie de bun augur. De la aceasta etapa ni se alatura un nou partener, LifeCare, producator si distribuitor de produse Bio si cu ingrediente Bio, caruia ii multumim pentru sustinere si incredere.” - Edwin Keleti.
Obiectivul lui Alex Filip este mentinerea pozitiei pe care o detine in acest moment in campionat. „Am sosit la Bacau optimist, legat de organizarea acestei etape. Vrem sa plecam de aici cu suficiente puncte, incat sa ne mentinem pe locul 1 in clasamentul 2RM, al clasei 5, dar si in ierarhia echipelor. Cu siguranta ca proba lunga care se va parcurge de doua ori va face diferenta, de aceea vom adapta strategia ca atare.” – Alex Filip.
Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing a declarat: „BCR Leasing a invitat la Bacau sute de clienti si parteneri sa sustina echipa noastra de raliu si sa se bucure de o experienta extraordinara, bazata pe curaj, performanta si sportivitate. Ne dorim ca suportul invitatilor nostri ce vor fi prezenti in public si la intalnirile directe cu pilotii si copilotii nostri sa fie motivant si incurajator pentru Echipa de Raliu BCR Leasing.”
Raliul Moldovei se va desfasura la Bacau in perioada 25-26 mai 2012, pe o suprafata mixta de rulare. Cu o lungime totala de 382,95 km, competitia va fi disputata pe 9 probe speciale, cu o lungime de 116,10 km.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro