BCR LEASING IFN ofera leasing auto pe 10 ani

BCR LEASING IFN lanseaza, in premiera pe piata romaneasca, o oferta promotionala de exceptie: extinderea perioadei de finantare a persoanelor fizice de la 60 la 120 de luni. In acest fel, compania vine in intampinarea clientilor sai cu nevoi specifice de finantare, lansand o facilitate unica pe piata romaneasca de leasing.

“Ne propunem sa inovam permanent, sa furnizam pietei calitatea si profesionalismul specifice grupului financiar din care facem parte. Noua facilitate lansata de BCR LEASING IFN marcheaza o etapa foarte importanta in evolutia companiei si a pietei de profil, oferind persoanelor fizice avantajul unui efort financiar lunar mai mic si al obtinerii unei finantari mai mari. Tendinta raspunde adecvat conditiilor existente in acest moment pe piata romaneasca in privinta capacitatii de cumparare si a nivelului veniturilor. Probabil ca aceasta tendinta se va mentine si atunci cand nivelul veniturilor romanilor va creste pentru ca, odata cu ele, vor creste si aspiratiile lor, carora ne pregatim sa le raspundem adecvat de fiecare data” , a declarat Claudiu-Emanuil Stanescu, Presedinte-Director general al BCR LEASING IFN.

Oferta promotionala este valabila pana la finele lunii aprilie.

BCR LEASING IFN, membră a celui mai puternic grup financiar activ pe piata romaneasca, a fost creată în martie 2001, pentru a răspunde cerinţelor unei pieţe în plină evoluţie, prin servicii de leasing financiar intern pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată. Gama cuprinzatoare de servicii financiare permite accesul BCR LEASING IFN la toate tipurile de clienţi: mari companii, instituţii din sectorul public, întreprinderi mici şi mijlocii şi persoane fizice.