BCR lanseaza pachetul de produse si servicii financiare – Divers Plus BCR

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza Pachetul de produse si servicii financiare “Divers Plus BCR”.

Pachetul Divers Plus BCR este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).

Pachetul financiar este compus din 3 componente obligatorii:
– credit de nevoi personale Divers Extra BCR (in lei) cu dobanda revizuibila semestrial sau Divers Super BCR (in EUR sau USD). Creditul din cadrul pachetului se acorda pe termen mediu sau lung si in suma de minim 3.000 RON (echivalent EUR/USD).
– certificat de asigurare de viata emis de BCR Asigurari de Viata – oferit gratuit de catre banca, ratele de prima fiind achitate de catre banca si clauza suplimentara de exonerare de la plata ratelor de credit in caz de somaj emisa de BCR Asigurari de Viata – ratele de prima fiind achitate de catre client.
– card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro<26. Acest pachet financiar are, in plus, 2 componente optionale si anume: - descoperit de cont de maxim 6 salarii nete acordat prin intermediul cardurilor de debit in lei BCR Maestro/ BCR VISA Clasic/ BCR VISA Electron; - Mobile Banking. Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si dupa contractarea pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne. Clientii care achizitioneaza pachetul Divers Plus BCR beneficiaza de costuri avantajoase la creditul din cadrul pachetului. Astfel, pentru creditul in lei (Divers Extra BCR) banca practica o dobanda activa redusa cu 2 p.p. fata de oferta standard, prin reducerea marjei de produs. Pentru creditul in valuta Divers Super BCR (in EUR sau USD) banca practica o dobanda activa redusa cu 1,75 p.p. fata de oferta standard, tot prin reducerea marjei de produs. Banca va mentine nivelul marjei de produs aferenta creditului Divers din cadrul pachetului pe toata durata creditului. De asemenea, clientul primeste gratuit din partea bancii un card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro<26. Clauza suplimentara de exonerare de la plata ratelor de credit in caz de somaj este oferita clientului de catre BCR Asigurari de Viata, in conditii avantajoase de cost specifice pachetului Divers Plis BCR. (BCR)