BCR lanseaza pachetul de produse si servicii financiar-bancare – Turist BCR

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza un nou pachet de produse si servicii financiare “Turist BCR”.

Pachetul „Turist BCR” este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).

Pachetul financiar este compus din 4 componente obligatorii:
– Credit Voiaj Extra BCR (RON) cu dobanda revizuibila semestrial sau Voiaj Super BCR (EUR/USD) cu dobanda variabila. Creditul se acorda in cadrul pachetului numai pe termen mediu.
– Certificat de asigurare de viata emis de BCR Asigurari de Viata oferit gratuit de catre banca.
– Asigurare medicala pentru calatorii in strainatate emisa de BCR Asigurari (daca este cazul).
– card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro<26 emis gratuit de catre banca. „Turist BCR acopera practic tot ceea ce este necesar pentru a avea o vacanta frumoasa in tara sau strainatate si totul la un cost accesibil cu rambursarea creditului esalonata pe 5 ani”, a declarat Matei Ion, directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail. Acest pachet financiar are si 2 componente optionale si anume: - cecuri de calatorie - Asigurare CASCO si/sau Carte verde emise de BCR Asigurari. Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si ulterior contractarii pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne. Clientii care achizitioneaza pachetul Turist BCR beneficiaza de costuri avantajoase la creditul din cadrul pachetului. Astfel, pentru creditul in lei (Voiaj Extra BCR), acordat pe termen mediu, cu dobanda revizuibila semestrial banca practica o dobanda activa redusa cu 3 p.p. fata de oferta standard, prin reducerea marjei de produs. Pentru creditul in valuta (Voiaj Super BCR), acordat pe termen mediu, cu dobanda variabila in EUR sau USD, banca practica o dobanda activa redusa cu 4 p.p. fata de oferta standard, tot prin reducerea marjei de produs. Dobanda finala platita de client la creditul Voiaj Extra/Super BCR este de 9,5% la creditele in moneda nationala, 10,5% la creditele in EUR si 10,75% la creditele in USD. (BCR)