BCR lanseaza o noua modalitate de economisire – depozite la termen, in lei, cu dobanda fixa

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei posibilitatea de a economisi avantajos, pe termen scurt, lansand depozite la termen cu dobanda fixa, in lei, cu scadente de 1 si 3 luni.

“BCR face un nou pas pentru stimularea economisirii in Romania, oferind acum depozite la termen de pana la 3 luni cu cea mai mare dobanda fixa, de pana la 7,5%/an, de pe piata bancara. O mare parte dintre clientii bancii au depozite pe termen scurt iar acum BCR vine in sprijinul lor oferindu-le un mod de economisire foarte avantajos pentru ei. Consideram stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pe dobanzi si produse noi, sustinand politica BCR, de protejare a economiilor clientilor prin oferirea de alternative viabile ”, a declarat Ion Matei, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR.

BCR ofera clientilor Depozitele la termen in lei cu scadenta de 1 luna si respectiv 3 luni cu clauza de dobanda fixa pe perioada constituirii si posibilitatea reinnoirii automate la scadenta sub forma unui nou depozit cu dobanda fixa in conditiile de dobanda practicate de banca la data reinnoirii.

Suma minima necesara pentru constituirea depozitelor la termen de 1 luna si 3 luni cu dobanda fixa este de 1.000 RON iar dobanda se plateste la scadenta.

Dobanzile practicate de BCR la aceste tipuri de depozite sunt bonificate pe transe valorice dupa cum urmeaza :

%p.a. pana la 5000 RON intre 5000 RON inclusiv si 10000 RON exclusiv peste 10000 RON inclusiv
1 luna 7.05 7.20 7.30
3 luni 7.25 7.40 7.50