BCR deschide, in Bucuresti, 6 noi unitati bancare, ajungand la cota 381

Banca Comerciala Romana (BCR) pune la dispozitia clientilor, incepand de marti, 28 martie a.c., inca 6 noi unitati bancare in Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 381 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari din care 64 de unitati in Capitala.

“Strategia BCR de a dezvolta canalele multiple de distributie a produselor si serviciilor bancare se bucura de mult succes, deoarece am dezvoltat fiecare canal intr-un mod inovator, in concordanta cu preferintele clientilor nostri. Unitatea bancara ramane canalul preferat in Romania, iar prin deschiderea acestor noi unitati, BCR a dovedit inca o data ca este cu adevarat in slujba clientilor sai, respectand dorintele acestora si deschizand sucursale si agentii in zone unde banca are o prezenta insuficienta”, a declarat Natalita Hurduc, Vicepresedinte Executiv al BCR.

Cele 6 agentii nou infiintate confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Unitatile bancare au o structura functionala moderna dedicata in special persoanelor fizice, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

“BCR ramane fidela politicii sale de a fi cât mai aproape de clienti, de a veni in intâmpinarea cerintelor acestora prin oferirea unei game de produse si servicii cat mai complete, dar si prin dezvoltarea retelei de unitati. Obiectivul nostru principal este sa respectam preferinta clientilor actuali si potentiali privind accesibilitatea la produsele si serviciile bancare, sa ne consolidam pozitia de cea mai puternica si apreciata banca din Romania, la care fiecare persoana are acces si unde gaseste solutia potrivita”, a adaugat Natalita Hurduc.

“Agentia Sebastian” este situata pe Calea Rahovei, Nr. 322, Bl. 67, Sc. 1, Parter, Sector 5.

“Agentia Giurgiului” este situata pe Soseaua Giurgiului, Nr. 131, Bl. 1, Parter, Sector 4.

“Agentia Constantin Brancoveanu” este situata in Str. Alunisului, Nr. 3, Bl. 12C, Parter, Sector 4.

“Agentia Bagdasar” este situata pe Sos. Berceni, Nr. 25, Bl. 38, Parter, Sector 4.

“Agentia Pantelimon II” este situata pe Sos. Pantelimon, Nr. 357, Bl. B1, Parter, Sector 2.

“Agentia Oltenitei” este situata pe Sos. Oltenitei, Nr. 240, Bl. 48, Sector 4.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice dar si juridice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).