BCR – credite prin telefon

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei un nou serviciu – preaprobare de credite simple prin telefon, prin intermediul INFO BCR.

Noua facilitate oferita populatiei prin INFO BCR este deja functionala. Cu un simplu telefon, fara sa te deplasezi la banca, un consultant te ajuta sa iti alegi tipul de credit de care ai nevoie, iti spune suma maxima pe care o poti imprumuta, in functie de veniturile nete certe, dar si perioada de rambursare cea mai convenabila.

Daca solicitantul indeplineste conditiile de creditare, acesta va fi indrumat catre una din cele 8 unitati BCR din Bucuresti incluse intr-un program pilot, pentru a finaliza procesul de creditare. BCR isi propune sa extinda, in scurt timp, aceasta facilitate la nivelul tuturor celor aproape 50 de unitati BCR din Capitala si apoi in intreaga retea de 312 unitati BCR din tara.

„Ca lider autentic de piata, BCR vine in intampinarea cerintelor clientilor sai cu cea mai buna oferta de servicii bancare romanesti, de nivel european, asigurand clientilor o cat mai mare accesibilitate la aceste servicii prin dezvoltarea canalelor multiple de distributie. Proiectul INFO BCR nu face decat sa confirme acest fapt spre satisfactia clientilor. BCR se apropie astfel si mai mult de clientii sai dandu-le posibilitatea de a obtine fara a se deplasa la banca, toate informatiile necesare finantarii de care au nevoie”, a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv BCR.

Cele 8 unitati BCR incluse in acest program sunt: cele 6 Sucursale de Sector ale BCR, la care se adauga Sucursalele Unirea si Lipscani. Clientul poate opta, la telefon, pentru oricare din cele 8 unitati pentru a-si depune dosarul de credit.

Valoarea unui credit simplu este de maxim 5.000 EUR sau echivalentul in USD sau lei.