BCR continua campania de incurajare a economisirii

Banca Comerciala Romana (BCR) continua campania de incurajare a economisirii adresata persoanelor fizice.

Utilizatorii Serviciului de Efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR beneficiaza in permanenta, incepand cu luna Noiembrie a.c., de un bonus de dobanda de 0.25 pp peste oferta standard sau promotionala de la ghiseele bancii, pentru depozitele la termen in RON, EUR sau USD constituite prin Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR. Acest bonus de dobanda este valabil pe toata durata de viata a depozitului, respectiv si in cazul prelungirii automate. Astfel, in cadrul acestei oferte la nivel de canale alternative, clientii BCR pot constitui depozite cu dobanzi de pana la 7.75% pe an pentru RON, 3.50% pentru EUR si 3.25% pentru USD.

In plus, clientii care isi incaseaza salariul sau pensia prin BCR befeciaza in continuare de oferta pentru depozitul la termen de 3 luni in RON cu dobanda de 8% pe an (oferta valabila pana la 31 Noiembrie inclusiv, exclusive in unitatile BCR).

Totodata, incepand cu luna noiembrie a.c., deschiderea depozitelor la termen in RON, EUR si USD nu mai este condiţionata de existenta unei sume minime, indiferent de canalul de constituire (unitati/ Click 24 Banking BCR/ Alo 24 Banking BCR).

De asemenea, clientii care isi deschid pana la data de 15 Noiembrie, inclusiv, un depozit promotional in RON, la termen de 4 luni, beneficiaza de o dobanda fixa de 7,50% pe an. Pentru depozitele la 6 luni in EUR dobanda este de fixa de 3,25% pe an iar pentru cele in USD dobanda este fixa de 3,00% pe an.