BCR Banca pentru Locuinte – si-a dublat afacerea in 2011

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a inregistrat in 2011 cresteri spectaculoase in ceea ce priveste numarul de clienti, economii atrase si total active, aproape dublandu-si afacerea si consolidandu-si pozitia de lider al sectorului de banci de economisire-creditare din tara, potrivit unui comunicat de presa.

Banca a incheiat anul 2011 cu active totale de peste 950 milioane lei, cu peste 80% fata de finalul anului 2010. Portofoliul BCR Banca pentru Locuinte a crescut de la 190.000 de clienti la finalul anului 2010, pana la peste 250.000 de clienti la finalul anului 2011.

Alexandru Ciobanu, Presedinte BCR Banca pentru Locuinte, a declarat: "Pentru BCR Banca pentru Locuinte, anul 2011 a fost un an foarte bun, continuand trendul crescator pentru portofoliul nostru, depozitele atrase, activele totale si profit. În ciuda mediului economic dificil, clientii nostri au demonstrat inca o data ca fac planuri pe termen mai lung si se preocupa sa investeasca pentru imbunatatirea calitatii vietii. Interesul oamenilor gospodari pentru avantajele sistemului de economisire-creditare si orientarea pe termen lung sunt elemente foarte importante in povestea de succes a sistemului bancilor pentru Locuinte".