BCR Banca pentru Locuinte: dobanda redusa la creditul intermediar cu ipoteca

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a anuntat reducerea dobanzii la creditele intermediare garantate cu ipoteca de la 8,2% la 7% pe an.
„Produsele BCR Banca pentru Locuinte au marele avantaj ca nu sunt afectate de riscurile valutare si riscurile de crestere a dobanzii, fiind doar in lei si cu dobanda fixa.

In conditiile de piata actuale, venim in intampinarea nevoilor locative ale clientilor care doresc sa investeasca intr-un timp mai scurt in domeniul locativ cu o reducere de dobanda importanta, de la 8,2% la 7% pe an pentru creditele intermediare in lei garantate cu ipoteca”, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, sa isi modernizeze sau sa isi reabiliteze termic locuintele, dar nu au ajuns la repartizarea contractelor de economisire-creditare, pentru a putea beneficia de dobanzile fixe avantajoase ale creditelor locative (5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales), pot sa opteze pentru un credit intermediar, tip punte, cu dobanda fixa de doar 7% pe an. Cand clientul intruneste conditiile de vechime necesare repartizarii contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma in credit locativ.
Un alt avantaj important pentru clientii BCR BpL este comisionul zero la acordarea creditului (zero comision de analiza dosar credit).

„Prin aceasta reducere de dobanda venim in intampinarea fiecarui om gospodar, care isi doreste imbunatatirea situatiei locative, si, in acelasi timp, calculat, care isi planifica bugetul familiei pe termen mai lung. BCR BpL nu percepe comision de acordare credit – la noi clientul avand zero comision de analiza dosar credit. Totodata, clientii nostri au garantia unor costuri lunare fixe, in lei, pe toata perioada contractului cu banca”, a adaugat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.
Toate creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Citeste integral: www.banipentrucase.ro