BCR Asigurari ofera o gama completa de produse de asigurari

BCR Asigurari si-a completat din acest an, gama de produse oferite clientilor sai, prin includerea in oferta companiei a asigurarilor de raspundere civila auto – RCA.

BCR Asigurari a fost autorizata, incepand cu data de 20.12.2004 de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, sa incheie si asigurari de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule pe teritoriul Romaniei – RCA.

Posesorii de autoturisme pot incheia foarte usor polita RCA intrucat oferta BCR Asigurari este disponibila in toate cele peste 310 unitati ale Bancii Comerciale Romane din intreaga tara.

BCR Asigurari ofera clientilor o reducere de 10% din valoarea politei de asigurare obligatorie de raspundere civila auto – RCA. Astfel, pentru autoturismele care au o capacitate cilindrica de pana la 1.200 cm cubi valoarea politei RCA este de 1.380.000 lei; pentru cele cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.201 – 1.400 cm cubi – 1.560.000 lei; pentru cele cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.401 – 1.600 cm cubi – 1.740.ooo lei; pentru cele cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.601 – 1.800 cm cubi – 1.980.000 lei; pentru cele cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 1.801 – 2.000 cm cubi – 2.640.000 lei; iar pentru cele cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cm cubi – 3.180.000 lei.

„BCR Asigurari a reusit, in scurt timp, dezvoltarea unui portofoliu de produse si servicii competitive, un bun raspuns la cerintele pietei, dezvoltarea si actualizarea infrastructurii, care au dus la crearea si consolidarea pozitiei de varf a companiei in sistemului financiar – bancar national”, a declarat Romeo Jantea, presedinte – director general BCR Asigurari.

In clasamentele pietei asigurarilor de la sfarsitul trimestrului III, BCR Asigurari se situa pe locul 8 între societãþile de asigurare din România, din punctul de vedere al volumului de prime brute subscrise la categoria asigurãri generale. In primele 11 luni ale anului 2004, compania a inregistrat un volum al primelor brute subscrise de 1.285 miliarde de lei.

Propulsarea companiei in topul societatilor de asigurare din Romania se datoreaza in primul rand seriozitatii si dinamismului dezvoltarii, competitivitatii si promptitudinii in lichidarea daunelor, accesibilitatii produselor in complementaritate cu serviciile BCR, produse care furnizeaza clientilor acoperirea de riscuri in conformitate cu necesitatile acestora .

BCR Asigurari a primit confirmarea recunoasterii pe piata asigurarilor din Romania cu ocazia Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, ocazie cu care a primit „Premiul pentru cel mai bun produs – „SMART IMM”” acordat la sfarsitul lunii noiembrie de catre Revista de Asigurari PRIMM. De asemenea, compania a primit „Premiul pentru Asiguratorul Anului” acordat de catre Revista Piata Financiara in cursul acestei luni.