BCR ASIGURARI lanseaza “SMART IMM” – produs de asigurari complex destinat in exclusivitate IMM-urilor

BCR ASIGURARI lanseaza, vineri 22 octombrie, in cadrul Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, editia 2004 organizat la Sala Palatului din Bucuresti, produsul special de asigurari SMART IMM – produs destinat in exclusivitate IMM.

Noul produs lansat se poate considera ca o metoda simpla care poate asigura intreaga protectie si siguranta de care orice intreprinzator are nevoie pentru propria afacere si viitorul acesteia.

SMART IMM acopera o gama variata de riscuri care pot aparea in activitatea unei intreprinderi, oferind in acelasi timp 5 planuri de asigurare: Simplu – Multifunctional – Accesibil – Rentabil – Total, in functie de marimea societatii. Produsul permite obtinerea unor bonusuri importante pentru 7 categorii de riscuri.

“BCR ASIGURARI este o prezenta activa pe piata romaneasca a asigurarilor iar prin lansarea acestui produs complex de asigurare a activitatilor companiilor de tip IMM, demonstreaza inca o data ca sustine raspandirea curentului de opinie favorabila in sprijinul ideii de asigurare, mai ales in cazul intreprinderilor mici si mijlocii – unele dintre segmentele strategice de clienti ale Grupului BCR. Totodata, prin acest nou produs lansat, care reprezinta o premiera pentru noi, BCR ASIGURARI isi reafirma rolul civic de promotor al actiunilor intreprinse in scopul educarii mediului de afaceri romanesc in spiritul prudentei, al anticiparii si protejarii fata de riscuri”, a declarat Romeo Jantea, presedintele BCR ASIGURARI.

Cu acesta ocazie, la standul Grupului BCR din cadrul TIMM 2004, in zona rezervata BCR ASIGURARI, va avea loc o tragere la sorti in urma careia va fi desemnat un castigator din randurile participantilor. Castigul va consta intr-o polita de asigurare SMART IMM la un pret simbolic de 1 euro. Pentru a putea participa la tragerea la sorti, doritorii – reprezentanti ai IMM – trebuie doar sa viziteze standul Grupului BCR si zona rezervata BCR ASIGURARI. (BCR)