BCR ASIGURARI: Asigurarea turistilor pentru pierderi financiare

BCR ASIGURARI a lansat, in premiera, un nou produs destinat in exclusivitate turistilor – Asigurarea turistilor pentru pierderi financiare.

Noul produs lansat se adreseaza persoanelor fizice si acopera pierderile financiare generate de renuntarea neprevazuta la efectuarea calatoriei, renuntare necesara si inevitabila, survenita ca urmare a producerii unor riscuri asigurate.

BCR ASIGURARI completeaza, astfel, pachetul de servicii turistice oferit persoanelor fizice: Asigurare Medicala pentru Calatorie in Strainatate, Asigurarea privind Rambursarea Cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de turist in cazul Insolvabilitatii sau Falimentului Agentiei de Turism si CARTE VERDE.

Noua polita - Asigurarea turistilor pentru pierderi financiare oferita de BCR ASIGURARI pune la dispozitie, mai multe planuri de acoperire:
• STANDARD – acopera riscul de deces, vatamare accidentala, imbolnavirea turistului asigurat, sotului/sotiei acestuia, unei rude de gradul I/II, a asociatului in afaceri sau partenerului de calatorie al Asiguratului, primirea unei citatii din partea unei instante judecatoresti, distrugerea locuintei, concedierea, mobilizarea in cadrul serviciilor militare, medicale, altor servicii publice, carantina, furtul documentelor necesare Asiguratului pentru plecarea in calatorie, activitati/acte teroriste produse in locul de plecare/destinatie cu maximum 30 zile anterior datei programate a plecarii.
Asigurarea intra in vigoare in prima zi de valabilitate mentionata in polita si inceteaza in momentul inceperii calatoriei programate.
• STANDARD PLUS – acopera si riscuri suplimentare cum ar fi: intarzierea mijlocului de transport catre locul de plecare, pierderea sau distrugerea bagajelor, etc.
Planul extins despagubeste si cheltuielile rezonabile suplimentare efectuate in legatura cu servicii hoteliere, alimentatie, convorbiri telefonice, transport local, transportul catre destinatia finala, bunuri deteriorate sau pierdute.
Asigurarea este valabila din momentul in care Asiguratul paraseste domiciliul in scopul inceperii calatoriei programate si inceteaza la expirarea valabilitatii politei de asigurare, la intoarcerea din calatorie (la data programata sau anterior acesteia in cazul intreruperii calatoriei).

Informatii suplimentare pot fi obtinute la orice unitate BCR Asigurari din tara sau pe web-site-ul www.bcrasig.ro.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro